Soldater Inc: Mobil krigföring

Alternativa namn: Soldater Inc

Game Soldiers Inc Mobile Warfare krig för krigs skull.

Företaget Plarium har fått berömmelse som utvecklare av militära och ekonomiska strategier, och i samlingen finns det fler och fler nya mästerverk. Soldater Inc Mobile Warfare var fortsättningen av spelet"Conflict", och det släpptes 2013. En ny serie skapades med ny teknik. Simulering av platser och tecken skedde med förbättrad 3D-grafik, och för animering användes 3D-skanningar och rörelseinspelning.

Soldiers Inc Mobile Warfare kan laddas ner gratis, men vissa tillägg kostar pengar. För säkerheten för inköp i inställningarna är det bättre att sätta ett lösenord och inte berätta för någon.

Syssla av spelet.

Events utvecklas år 2037. i landet uppfann av författarna till Selva de Fuego, som är i Sydamerika. Många trupper flockar här med ett mål att få formeln"Panacea"och att förstå hur farligt det är.

Created vaccinet Corporation"Phoenix", säger att deras hitta kommer att lösa många problem. Dess effekt på människokroppen är unik och samlar både fysisk och mental data. Efter att ha fått en fördel gentemot andra kan du snabbt ta makten, införa din egen ordning och till och med beordra världen. Sedan antiken har många sökt detta, och nu finns det ett verkligt hot att formeln kommer att falla i händerna på notoriska skurkar.

Om uppkomsten av forskare utvecklades ett riktigt krig. Myndigheterna kolliderade med lobbyer, företag, uppror, statliga och privata arméer. Spelaren väljer sidan och leder avdelningen, lämnar till Selva de Fuego för att bryta lägret i det fria området och utveckla det till en befäst bas.

Browser version av spelet kan du ladda ner Soldiers Inc Mobile Warfare till din dator. Det skiljer sig inte på något sätt från den mobila versionen, med samma egenskaper:

  Features av spelprocessen.

 • Vasibel för gratis spel process
 • Access till flera språk
 • Excellent grafik med detaljer i 3D
 • Attraktiv kamp
 • Deltagande i uppdrag
 • Förening av allianser
 • Suggestions for single player

Game Soldiers Inc Mobile Warfare växlar militära operationer med ånger, så att du kan vara uppmärksam:

 • Events Resources
 • Ool trupper och utrustning
 • Improving equipment
 • För studier av en webbplats
 • fördelning av uppgifter

Du bör alltid komma ihåg att fienden ständigt bygger upp sin egen styrka. För att motverka det behöver du också snabbtankar, höghastighetsflygplan, rekognosningsdroner, stridsrobotar och välutbildade soldater. Glöm inte att utforska de omgivande områdena. Tack vare rekognoseringen säkerställer du inte bara tillvägagångssätten till basen, men det är också möjligt att hitta mineraler eller hitta en cache med viktiga artefakter.

Den viktiga roll som soldater utrustar. Soldiers Inc Mobile Warfare spel kan du framgångsrikt kombinera de tillgängliga objekten uniformer och vapen. Du kan skapa en effektiv modell av en nästan oskadlig, mobil och taktiskt perfekt krigare. För att uppnå målet, välj vad som kommer att vara ditt beteende. Ibland är det bättre att attackera först med hjälp av överraskningseffekten. En annan gång är det att föredra att försvara dig själv, med hjälp av funktionerna i området för dig själv för gott.

Game Soldiers Inc. påtar sig aktivt samarbete med andra spelare. Med vissa är det nödvändigt att ingå vänliga avtal och skapa allianser, andra kommer att bli hårda fiender. Ta även del i turneringar, komplettera uppdrag och skicka uppdrag för att få värdefulla priser för prestationer. Kanske allt är det viktigaste att inte ge upp!

 

Spelar också