Soccer

Alternativa namn: Soccer

Soccer nätet & ndash; multiplayer gratis webbläsare spel sport genre, är inrett i en humoristisk stil. Utvecklare projektet, L39 Studios, står en förläggare som Dynamite. I spelvärlden du behöver inte ta på sig en ansträngande roll tränare, utan du själv kommer att köra runt planen och göra mål, känna frihet och glädjen över segern. Din hjälte & ndash; Det börjar fotboll, som i framtiden förutbestämd att bli en riktig stjärna. Du kommer säkert att leda till en ljusare framtid, förbättra sina kompetens attacker. Vad kan göra fler mål, desto snabbare kommer erkännandet. Välj din position och gå till toppen av världen!

Soccer registrering kommer att öppna dörren till sporten med alla dess framtidsutsikter. Skapa ett konto är inte svårt. Du måste ange i ett särskilt område formen följande information: spelarnamn, e-postadress, lösenord. Du måste också välja kön, men också sätta en bock för att bekräfta att anta gemensamma bestämmelser och spelregler. Förresten, när du skapar en karaktär, kan du välja utseende, eftersom det finns en sådan funktion som inför förändring.

Play Soccer är tillgänglig för alla. Belastning behöver inte. Systemkrav är låga, och därför inte behövde oroa sig för att om konfigurationen av datorn är olika branta priser. Det viktigaste som har installerat Windows-plattformen 98/2000 / ME / XP, fanns en av de moderna webbläsare och har varit ansluten till Internet.

Så, du har blivit arrogant bland sina spelare. Vad exakt ska du göra? Det beror på vilket yrke välja mellan följande alternativ: anfallare, mittfältare, försvarare och målvakt. Från klassen av funktionerna beror på vem som kommer att tilldelas dig under spelets gång. Men i alla fall, måste ta itu med parametrar som slagriktningen, anslagsvinkel, snurra bollen och kraften i slaget. Du kommer att kunna ställa dem rätt & ndash; Parlamentet anser att framgången i fickan!

Bli medlem i fotbollsklubben & ndash; sedan med en partner för att nå höjder idrottskarriär. Kom ihåg att endast genom att agera tillsammans, kommer du att kunna besegra motståndarlaget. Det är inte den typ av sport där varje man för sig själv. Förresten, om så önskas, med den tid du kommer att kunna skapa din egen klubb, om du inte gillar att vara en del av en av de befintliga. För klubben kan förbättra några, nämligen coach och chef för arenan.

Mycket beror på förberedelserna inför nästa match. Starta Soccer & nbsp; Du måste bara spela hela tiden träna din hjälte. Andra faktorer att vara en fotbollsspelare, och därmed hans förtroende. Dessa är kläder som tack kostyumizatsii kan ändras och, naturligtvis, mat. Om du lyckas fånga innebörden av livet för en idrottsman, kommer Soccer spel för dig mycket roligt.

Förresten, Soccer , och online-spelare måste förtjäna. Annars, där är pengarna att vidta alla nödvändiga? Du tjänar spelets valuta och stjärnor. Även nivån på lönen beror på din egen popularitet. Snart kan du råd och en anständig vila och god mat och coola kläder.

Kanske du är intresserad av frågan om hur ofta du kan gå på fältet med bollen, att visa upp sina talanger. Mästerskap pågå i sjutton dagar, och varje dag under denna tid klubbar tillbringar två matcher per dag. Så det kommer inte bli uttråkad! Det sägs att det första laget är utrustad med dator tecken, är det nödvändigt att se till att du har möjlighet att omedelbart börja jaga bollen.

& nbsp;

rolig fotbollsmatch är annorlunda i det att spelet är lätta att uppfatta. Även om du aldrig har spelat i den verkliga världen springer runt planen en sista gång även under skoltid, är det fortfarande dina chanser i nivå med andra spelare, även om de skryta med en stor erfarenhet. Du lär dig snabbt och kommer att förstå alla nyanser. Snart kommer att fånga mig själv att tänka, den dagen kan inte leva utan artefakter färgstarka spel! Gå med nu, att utveckla sina egna utdelning! Ju längre du spelar, desto sådan avgift, och därmed möjligheterna. Låt livet av en fotbollsspelare kommer att ge dig njutning! Njut av spelet!

 

Spelar också