Sniper: Ghost Warrior

Alternativa namn: Sniper: Ghost Warrior

Game Sniper: Ghost Warrior - en dataspelsutvecklare från Warszawa City Interactive, som de släppte i ljuset av försommaren 2010 Polskt företag gjorde militär shooter från den 1: a person. Här ser du de underbara specialeffekter, och effekten av deras närvaro i skärmen. Och det är förmodligen på grund av det faktum att utvecklarna har tagit sitt spel till en ganska smart motor Chrome Engine 4.

Din karaktär - eliten av den amerikanska militären, sniper, super-proffs, som kastade honom in i fiendens linjer, utan snarare i vissa avlägset land. Kraft i det här landet beslagtogs av militären. Vanliga människor mot den styrande juntan beväpnade, och de ska hjälpa vår sniper. Och jag måste säga att för en sådan uppgift utvecklare i Sniper: Ghost Warrior pc föregå med gott gameplay. Det är väl genomtänkt styra huvudpersonen, och det militära actionspel är mycket viktigt. Trots allt, oavsett uppdrag du inte har utfört, så länge din motståndare har tagits bort i hemlighet, med den mest avstånd. Jo, det var en hysch-hysch. Men alltid klara alla uppgifter i "stealth", passera alla fiender obemärkt misslyckas. Ibland kommer din karaktär helt enkelt kortslutas för att börja kampen. Du måste dela med kravallpolis förstör fienden i olika byggnader och konstruktioner. Dessutom är utvecklare arbetat väldigt cool uppdrag, som inte behöver förstöra en fiende, men flera motståndare på en gång. Killar från City Interactive gjorde allt för att underlätta förfarandet vid utförandet av sådana uppdrag, markera ett visst sätt de mål som måste förstöras för det första, och som efter. Och det är inte nödvändigt att det primära målet var i närheten av angriparna. Så, om du väljer att Sniper: Ghost Warrior ladda ner och installera på din dator, se till att dessa uppdrag kommer att vara viktigt för att "ta bort" den fighter som är någonstans på de avlägsna metoder, men samtidigt står bredvid "panik-knapp." Olika uppdrag (sexton dem i spelet) kommer du att utveckla taktik till den särskilda situationen. En taktik är att, om det behövs, för att förstöra fiendens ledare, om nödvändigt, en annan taktik för att underminera militära anläggningar eller byggnader, och helt annorlunda bör agera om du kommer att vara en del av landnings parti, storma i djupa bakom fiendens läger för fienden.

För att Sniper: Ghost Warrior spela och utföra alla uppgifter finns det fyra typer av prickskyttevapen. Shoot av dessa gevär bör kunna. För i syfte att nå målet kommer att behöva ta hänsyn till banan för en kula genom att göra en korrigering för vindhastighet och riktning, väl och på gravitationskomponent.

Den främsta vapen av gamer finns olika typer av prickskyttegevär, närstridsvapen, sprängämnen mm § I spelet finns det fyra typer av prickskyttegevär. Enligt utvecklarna är banan för kulan beräknas efter justering för vind och gravitation. En intressant punkt: så fort du träffar ditt mål - kameran börjar omedelbart att föra en kula flyger iväg! Det finns fortfarande huvudpersonen i den arsenal sprängämnen och vapen för närstrid.

Om du fortfarande inte kan avgöra om du ska Sniper Ghost Warrior nedladdning, skriv sedan in ett sökfält i webbläsaren för att se Sniper: Ghost Warrior video. På Internet finns det många trailers och recensioner av detta spel. Efter att ha sett dessa videor, du ser till att spelet Sniper Ghost Warrior är värt att prova den i sin hand.

Lycka till! Go for it!

 

Spelar också