Saga

Alternativa namn: Saga

för att börja spela spelet Legend Online, behöver du följande systemkrav:

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Frames-aktiverad webbläsare och JavaScript,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Den rekommenderade webbläsare för detta spel är en Microsoft Internet Explorer 6. 0 eller högre. Webbläsaren Opera rekommenderas inte, eftersom det är möjligt felaktig visning av någon hänvisning, felaktig funktion av vissa kortkommandon,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Minimi expansion av skärmen & ndash; 800x600, rekommenderas & ndash; 1024x768.

För att börja spela Legend, måste du fylla i registreringsformuläret. Registrera Legend innehåller flera punkter:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange namn karaktär,

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Invent ditt lösenord. Försök att komma med ett starkt lösenord som ingen utom du inte kunde gissa det,

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Välj loppet av karaktär,

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Välj kön av tecknet.

The Legend onlinespel befolkas av olika raser, som var och en har sina fördelar. The Legend nätet Detta kan åstadkommas genom en företrädare för en av de raser:

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Användare

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Älvor;

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Dvärgarna,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Hober;

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; dvärgar.

Människor är den mest mångsidiga ras. De är lika benägna att alla typer av aktiviteter. Genom denna typ av ras är mycket gästvänliga, men aldrig förlora vaksamhet. Människor lättlärd i alla vapen färdigheter, men de utestående resultat i kampsporter inte kan uppnå. De fastna i bergen eller slätterna, nära floder och sjöar.

är mycket vacker ras av Alver & ndash; uppenbarligen de är perfekta. De är kloka, behärskar magiska färdigheter. Vapnen, andra än magi, föredrar svärdet och båge. Älvor är utbildade och välutbildade, vänlig.

dvärgar & ndash; mest förkrympta race. De lever i bergen eller i skogen. Gnomes kreativa och besitter en hög nivå magi. Denna ras är framstående otrolig kärlek till guld och juveler. De är mycket godmodig, men inte utgående.

De hober, dvärgarna som liten tillväxt, så listig och smidig. De har en angelägen luktsinne och hörsel. Skor är inte slitna, skada sina fötter för att skydda lurvig päls. Denna ras, huvudsakligen bedriver jordbruk.

Det är intressant att spela en Legend representativ ras av dvärgar. Dvärgar ökar också små, tjock och mycket stark och tålig. Deras huvudsakliga habitat & ndash; berg och underjordiska grottor. Deras huvudsakliga verksamhet är utvinning av ädelstenar och mineraler. Även dvärgar specialiserade på tillverkning av högkvalitativa vapen.

När Legend online-registrering är klar, kan du välja en teckenklass. Online spel Legend erbjuder ett stort urval av:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Titan & ndash; utvecklade styrka,

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Assassin & ndash; utveckling av skicklighet,

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Krigare & ndash; utvecklade styrka och smidighet,

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Archmage & ndash; utvecklad intelligens,

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; caster & ndash; utvecklingen av visdom,

6. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Trollkarlen & ndash; utvecklad intelligens och visdom.

The Legend & ndash; online-spel, som äger rum i områden som bebos av blodtörstiga och oerhört skrämmande varelser. Här, magi & ndash; en integrerad del av livet. Du måste kämpa med en massa monster, gå igenom ett stort antal spännande uppdrag; Du kommer att bygga allianser och fånga slott motståndare. Spela Story & ndash; sedan köpa en massa nya vänner som hjälper dig genom hela spelet.

The Legend på nätet & ndash; hundratals spelområden och tusentals spelplatser där du kommer att besöka under uppdrag. Många arbetstillfällen är farliga, eftersom slåss med motståndare, kan du orsaka allvarlig skada. Därför, i det här spelet har en hel del sätt som gör att du kan återställa hälsan hos din karaktär. Naturligtvis återvinner hälsan hos hjälten på egen hand, men det är mycket långsam. Och att inte vänta, du kan använda den snabba vägen. Krigare och trollkarlar medan träningsrum, kan använda våren för att återhämta sig. Special drycker och livsmedel, som säljs i butiker och krogar, utvinning av den hälsonivå. För att spara pengar, kan du få energi från fjädrarna, helgedomar och andra källor.

spela spelet online Legend är mycket intressant. Gå med i spelet Legend kommer att ge dig möjlighet att fördjupa dig i den fascinerande värld av magi. Du har en god tid och distrahera från den grå vardagen, utforska de stora vidderna i spelet!

& nbsp;

 

Spelar också