Sphere 2: Arena

Alternativa namn: Sfera: 2 Arena

Sphere 2: Arena på nätet - gratis multiplayer online fantasy spel som kommer att fördjupa dig i en värld av sfär.

minimiSystemKraven för spelet är följande:
- Operativsystem Windows XP / Vista / 7
- Internet-anslutning
- Processor: PIV-1500
- Minne 1024 MB RAM,
- Video: GeForce3 och högre med 64 MB grafikminne,
- Minst 700 MB ledigt hårddiskutrymme.

För att kunna spela spel online Sphere 2: Arena måste installera DirectX senaste versionen.

Registrera dig i spelet Sphere 2: Arena är kanske inte nödvändigt om du är registrerad i projektet NIKITA. Online, som online-spel Sphere 2: Arena är ansluten till en enda register GameXR pass. Om du inte har ett registrerat konto, Sphere 2: är möjlig Arena Online-registrering på två sätt:
- enkel & ndash; du ange önskat tecken, lösenord och e-post,
- är klar. Här kommer du att krävas, utöver de vanliga uppgifter, införande av för- och efternamn, samt svar på två hemliga frågor. Allt detta kommer att användas i händelse av förlust av data för godkännande.

När det gäller spelet, måste du ladda ner och installera på din dator klientprogramvaran från den officiella webbplatsen för spelet, som tar dig inte mer än 10 minuter.

Sphere 2: Arena online spel skiljer sig mycket från andra spel i denna genre. Spelet fokuserar enbart om förvaltningen av arbetskraft mellan de riktiga spelare. Strider med artificiell intelligens, när du spelar spelet Sphere 2: Arena på nätet, inte ska göra. Bara ger inte resa världen, utför uppgifter med gåtor och forskningsbyggnader, grottor och liknande.

När du spelar Sphere 2: Arena får du upp innan ett val, vilket av de två raserna att göra det.
Personer. Det är den ursprungliga befolkningen av världens sfärer, behöver man inte har det typiska utseendet. De kan ha en annan färg på hud, ögon, hår, kan tatueringar vara flera. Klädsel varierar också och beror på smaken av ägaren. Hanarna är oftast större än kvinnor, men inte mycket i förhållande till makten. Deras motståndare kalla människor fremderami. & Nbsp; Människor är mycket kreativ, kan äga magi, men det är särskilt bra på att utforma komplexa stridsmekanismer. Blod vampyrer en läkande effekt på människor, att ge dem styrka och uthållighet.
Vril. Folk kallar dem vampyrer. De kommer från en förlorad värld nu Abrak. Vril har ljus hy, något spetsiga öron, ögon gjutna i rött. Vril är inte rädda för vitlök eller solljus. De äter inte blod, men det fungerar som ett sätt att stödja dem, utan vilken vril försvagas. Silver inte döda dem, även om en svag gift. Vril lösa egendomar. Det & nbsp; begåvad på magi, gjorda av trä, metall, sten hantverkare. De är mycket snabb, smidig och seg, men underlägsen mannen vid makten.

Game Sphere 2: Arena Online erbjuder spelare karaktärsutveckling i flera klasser:
- en krigare,
- trollkarlen,
- Scout
- prästen.

Varje klass i sin tur har flera inriktningar som du har att välja, kommer du att välja enligt din smak i spelet.

Sphere 2: Arena Play & nbsp; Det kan slåss på två områden för strid: floddalen och ravin Gram-gon. Varje fält har sin egen detaljerna i krigföring. I arenan Valley Gram måste fånga den olycksbådande kristallen Timolanta och fem altare. Den Ravin-Gon behov av att fånga slottet Ayzenshloss.

Under spelets gång kommer du att få möjlighet att delta i dessa typer av matcher:
- fria (människor och Vril som ett team),
- race (människor mot Vril),
- inter-clan (klaner slåss med varandra för påverkan).

Registrera Sphere 2: Arena & nbsp; öppnas innan du ön, förlorade mellan vågorna av kaos. Sedan dess har ön inte kan fly, så invånarna kan bara leda oändliga obeveklig kamp mot varandra.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar