Salem

Alternativa namn: Salem, Salem
Svenskt studioprojekt skapade Seatribe, och är utgivare Paradox Interactive. I spelvärlden kände tydligt fokus på historien. Åtgärder utvecklas på 17-talet. Kolla in det var New England nybyggare från England. Användarna måste agera som en dem. När du blir omkörd av döden, då detta är slutet. Om du sedan vill fortsätta att spela Salem, måste börja om från början med en ny hjälte.

För att gå tillbaka till den fantasivärld, måste du ladda ner och installera Salem spelklienten på datorn. Men innan vi tar upp detta, måste du skapa ett konto. När det gäller systemkraven, de är ganska rimliga och kommer inte att vara ett hinder.

Var man ska börja spela i Salem? Först av allt du behöver i ditt eget hem. Att ha ditt hem, måste du först genomföra kontraktet på marken. Efter det bör du tänka på de resurser, och dessutom skaffa verktygen. Den senare kan antingen köpas eller tillverkas. Naturligtvis tar allt detta en tid, så tror inte att det kommer att bli bra. För att göra detta, arbeta hårt i flera dagar. Men då är det skönt att skörda frukterna av ditt arbete! Du måste vara ständigt på alerten, om det liv du verkligen dyrt.

I princip är det en plattform skapas för sociala relationer. När det gäller konflikter mellan spelare, här är några regler. Alltså, en spelare som ständigt gör sådana upptåg förr eller senare kommer att straffas. Det finns en annan punkt som du bör känna till - att använda magi. Magic - en bra sak, men bara inom anledning.

Generellt i sitt väsen en lek Salem - en ständig utveckling. I grund och botten vad som händer är helt riktig och naturlig. Försök bara - vill inte lossna!

 

Spelar också