Saints Row: The Third

Alternativa namn: Saints Row: The Third

Saints Row: The Third - spel i samband med lineup Saints Raw, galna plack, som är känt för alla spelare. Det nya projektet har till och med lyckats överträffa chocken värdet av alla sina föregångare i kombination. Frivolity alltid presenterade projekt sträcker sig från andra spel kloner baserade på GTA. Spelutvecklare har lyckats komma med SR originalitet och ge sin avkomma en speciell krydda till en lätt galenskap. Det har länge varit en slags "chip"-projektet, en favorit för många spelare.

Liksom andra "följeslagare» Saints Row: The Third PC har hög anpassning - fortfarande spelare kan välja utseendet på din karaktär "att smaka". Emellertid är detta ord sagt och så mycket, skulle jag vilja byta några ord nämna den fantastiska berättelsen. Att gå in i spelet, kommer du att bli mycket förvånad, eftersom det från ett okänt gäng var borta. Nu helgon har blivit en riktig varumärke. Under deras "varumärke" producera kläder och förfriskningar i Saints Row: The Third biltur även med logotyper dessa killar - mer än seriös! Fellows uppmanas att göra filmer. Men som oftast är fallet i livet, har överdriven berömmelse inneburit en del problem. Efter en rad oförklarliga fasansfulla händelserna är heliga i Stillporte - en liten stad som upptas av medlemmar av en kraftfull gäng "Syndicate".

För gameplay började, som tidigare, kommer det att bli nödvändigt att starta Saints Row: The Third nedladdning. Armstöd någon betrodd torrent, och efter några minuter kan personligen se vad helgonen har förberett för dig den här gången. En lagad, bör det noteras en hel del, och hela tiden mest liknar orgie fest under pesten, laglöshet - i allmänhet inte kommer att bli uttråkad. Uppdaterat i Saints Row: The Third uppdrag avsedd för dynamisk spel, men eftersom inte rekommenderas gäspar. Tänk dig till exempel dina karaktärer i en av uppgifterna kommer att behöva gå till planet flyga genom vindrutan, eller, exempelvis, faller in i hjärtat av en kärnreaktor och även slåss zombies.

Vad är mest slående - projektledning hela gameplay för att hålla ribban som fastställts av de första uppdragen. Det vill säga, ser mycket balanserat och lämpligt. Så i Saints Row: kommer The Third någonsin spela trevligt och bekvämt. Förutom äventyr, planerade uppgifter och uppdrag, väntar du på en hel del överraskningar i "vanliga spelet" i livet. Så, på min fritid din karaktär kommer att kunna bedriva fastighetsverksamhet eller tävla med sina närmaste konkurrenter. Och, naturligtvis, miniuppdrag annulleras någon!

Huvud hjälte kommer att bli några nya sätt att tjäna pengar, så att de finansiella problemen i spelet du kan glömma på länge. Mer information och en beskrivning av de massor av nya spännande fördelarna med projektet beskrivs i den borttagna till Saints Row: The Third video trailer. Du måste själv se och dela med vänner.

 

Spelar också