Sacred 2

Alternativa namn: Sacred 2

Sacred 2 - dator rollspel i fantasy genren RPG. Den tyska-baserade tillverkaren har beslutat att fortsätta det första spelet Sacred. Med avancerade innovationer introducerade spelet har en ny story, nya gameplay. Och allt presenteras på en anständig nivå. Översatt spelet Sacred 2: Fallen Angel. Kanske detta innebär att de boende i Ankara i väntan på en hjälte som kommer att rädda dem från början av kaos.

Det spelet Sacred 2 har i ansiktet nya fans behöver bara ladda ner spelet Sacred 2. För att göra detta måste du JavaScript på din dator program för att ladda ner spel.

Du ska vandra kontinenten kallas Ankara i universum Heliga. I början av spelet Fallen Angel Sacred 2 du väljer den klass som gränsar antingen karaktär föreslås förutom Seraphim helt annorlunda än den första versionen av spelet: Serafim, High Elf, Dryad, Temple Guardian, Shadow Warrior, Inquisitor och Dragomag. Men utöver att det är mycket viktigt innan du väljer den väg på vilken karaktär går: Path of Light eller mörker. Mer exakt är det nödvändigt att välja en gudom: Lumen (Ljusets Gud) Forens (gudinnan av visdom och filosofi), Cybele (Goddess of Nature), Testa (Gud av vetenskap), Kuan (God of War) och Kerr (Goddess of Evil). Om du väljer Seraphim, kommer du bara att finnas väg Light - Lumen Forex och Cybele, och Inquisitor - Darkness - Coeur Kuan och Testa. Således, när man väljer en väg av mörker, du har inget val i Lumen av gudomen, och om Ljusets väg, då Kerala.

Och sedan kan du börja spela spelet Sacred 2.

Händelserna i spelet före händelserna i den första delen av spelet. Här gamla tider när linda mystiska krafter och när händelser ledde till uppdelning i gott och ont. Och det värsta kan leda till kaos. Men du får inte låta detta hända, eller vice versa för att påskynda processen.

Naturligtvis är det kortspel indelad i mycket olika regioner:

• Tilizy;

• Artamark;

Nor • - Plath;

• Seraphim Island och långa undervattensgrotta drakar,

• Hiss Ta.

Tilizy - region älvor. Det mest smärtsamma delen av Ankara. Klimatet är tempererat.

Artamark - landsbygden folk. Uppdelad i furstendömen styrs av olika furstar. Klimatet är torrt.

Nor - Plat - territorium orcherna. Uppdelat i krigande stad. Stäppklimat.

Seraphim Island och långa undervattensgrotta drakar - ägandet av Serafim. En stor odelbar stat. Endast här T - energi under kontroll.

Hiss Ta - territorium ödlor, drakar anhängare. Village översvämmade med vatten. Är indelad i staden.

I allmänhet är den viktigaste uppgiften för att utföra ditt jobb, förbättra dina kunskaper, utforska området och avgöra ödet för hela Ankara.

Spelet Sacred 2 presenteras i högkvalitativ grafik, bra animation. Även om vissa poster som inte kan vara tillräckligt detaljerade.

I allmänhet fortfarande kan se Sacred 2 video och skärmdumpar. Och gå till platsen för att spela Sacred 2 Fallen Angel nedladdning. Och bli upphetsad över en fantastisk vistelse. Som väntat online-spel, kan du bjuda in dina vänner. Du spelar bra!

 

Spelar också