S4 League

Alternativa namn: S4, C4

Online spel S4 League & ndash; det är en kombination av skytten och stora anime grafik. Jag är därför övertygad om att när du upplever ovanlig shooter med fantastisk spektakulär grafik, det här spelet inte lämna dig oberörd.

Du kommer att ha tillgång till alla servrar i världen, vilket innebär att du kommer att kunna kämpa på egen hand med spelare av olika hörn av planeten.

S4 League på nätet ger en chans att skapa sin egen unika karaktär. I spelet butiken i området, det finns hundratals coola saker och kläder, vapen och tillbehör. Du kan också köpa en mängd olika varianter av frisyrer och ansiktsuttryck att välja mellan manlig och kvinnlig karaktär & ndash; skapa en unik karaktär mycket enkel. Kommer det någonsin stil skytten eller en skicklig vuxna stilig anime karaktär i S4 League, allt är möjligt.

När du ekipiruesh din karaktär kommer att kunna delta i matcherna. & Nbsp;

Kombinationen av det här spelet kan du välja det läge som du vill spela. Här till exempel, i läget för Touchdown, där du kommer att behöva visa sina kämpar och skytte, din huvudsakliga uppgift blir att bemästra bollen och skicka den till grindarna till fienden. Eller, till exempel, skoningslös och hisnande läge Deathmatch, där för destruktion av spelare som du kommer att behöva visa sina strategiska och slåss. & Nbsp;

Chaser läge för en viss tid måste du springa iväg och gömma sig från sina förföljare. Jag varnar er att detta är inte lätt, särskilt när du bedriver Reaper själv. Men om du föredrar det klassiska skytten, S4 League Online ger dig arkadläget, där du kan visa dina färdigheter i strid mot robotar som förstör allt i sin väg. Här har du att resa runt 3D-mätning, på väg för att möta tusentals fiender och förstöra dem. Dessutom kommer du att krävas från utmärkta kunskaper och ultrasnabba reflex strategiska idéer.

Registrera dig i spelet S4 League kommer att ge dig möjlighet att dyka in i världen av skytten och anime, plus när in i spelet får du en uppsättning av nykomlingar, som kommer att omfatta: utbildning och halvautomatiska plasma svärd, två färdigheter som förbättrar livet på lager 15 och +30 enheter, liksom vanliga byxor med en jacka.

S4League skapades på språng anime grafik & ndash; när du kommer att springa, hoppa, skjuta och flyga din karaktär kommer att se awesome! Precis som hjältar av den populära serietidning. De nyaste grafiken kommer att förse dig med kvalitets rörelser och oklanderlig karaktär scener, även om du är fortfarande en rookie och detta är dina första steg i S4 League på nätet.

En av de häftiga funktioner är att spela S4 League kan vara på alla datorer som stöder video.

På väg att uppnå titeln den bästa spelaren du måste uppfylla med tusentals professionella spelare och motivera sin titel. & Nbsp;

Gå S4 League på nätet, gå med i en klan och bli nummer ett bland de många anime spel och skyttar!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar