Kung Quest

Alternativa namn: Kung Quest

Om fläktar & laquo; World of Warcraft & raquo; och & laquo; Lineage 2 & raquo; tillräckliga möjligheter och om igen för att uppleva sina känslor i nästa spelet mer eller mindre lyckade kloner av dessa epokgörande leksak, fans av koreanska bestseller & laquo; Ragnarök & raquo; tyvärr nästan aldrig fått chansen. Fram till idag.

är goda nyheter för alla ragnarokovtsev var lanseringen av spelet Kungliga Quest på nätet, som utvecklats av en grupp Kaliningrad & laquo; Katauri Interactive & raquo;. Multiplayer RPG webbläsarspel på nätet kungliga Quest bjuder in oss till verkligheten i världen Aura, som hotar att kollapsa och förslavning av svarta alkemister. De tenderar att bli mycket sällsynta och kraftfull kristall elenium med unika egenskaper. Och konungen i Aura, utmattning konstant belägringar angriparna & nbsp; samtal & nbsp; alla berörda att försörja sig och hans rike. Är du redo att kämpa? Välkomna då!

för att börja spela spelet online kungliga Quest, först läsa kraven utvecklare systemkrav, jag måste säga att de är ganska höga.
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; operativsystem & ndash; XP / Vista, 7;
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; processor - Inter Core 2 Duo, 3 GHz;
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; RAM - 2 GB,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; grafikkort - NVIDIA GeForce 9500GT eller Radeon HD 3450 512 MB;
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; ledigt utrymme på din hårddisk - 10 GB.

Sådana höga tekniska krav, naturligtvis, innebär att spelet kungliga Quest har nätet sin egen klient. Ladda ner det gratis kan du på den officiella webbplatsen.

Registrera Kungliga Quest spel är en enkel process & ndash; Du behöver bara ange
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; användarnamn,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; lösenord
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; adress e-post.

instämmer vidare med de nödvändiga sakerna och - kontrollera din kungliga Quest.
När du har installerat klienten, logga in och se till att den kungliga Quest Online-registrering är framgångsrik, ska du välja för din karaktär en av fyra klasser:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; svärdsmän,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; bågskyttar,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; magiker,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; tjuvar.

Varje klass har ett antal funktioner & ndash; deras vapen, deras yrke och ndash; en för tjänare gudinna ljus Aura och en för dem som vill tjäna gudinnan av mörker Morigin.
Sword & ndash; stark och robust armé av King (& laquo; järnhand tronen & raquo;), de är mästare i närstrid, och rustningar kan motstå alla fiendens angrepp. I klass Mechnikov spelar Kungliga Quest, kan du huvudämne & ndash; Crusader och Knight of Darkness.
ledar- Ranged - Archer klass är inte bara skytte skytte, och en bra fysisk form. Yrken & ndash; Hunter och Sniper.
klass magiker hämtar sin styrka från naturkatastrofer, stavar och ndash; deras enda vapen, men det kan förstöra en stor armé. Yrken klass & ndash; trollkarl och trollkarl.
Och slutligen, den klass av tjuvar & ndash; det misskött kosack, som vet värdet av användbar information, därför ägnar sig åt spioneri. Deras trumfkort & ndash; agility och prytkost. I klassen of Thieves, kan du välja yrket av en rånare eller lönnmördare.

Men inte stressa dig pussel, och vilket yrke att välja vilken väg att gå & ndash; det val du måste göra endast 20 nivå.
I allmänhet, där systemet utjämning Royal Quest online spel något som samma & laquo; Ragnarök & raquo; - Det finns ett visst antal egenskaper, och du kommer att fördela poäng mellan dem, och helst kan du återställa denna fördelning.

Egenskaperna hos din karaktär kommer att ha sex
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; noggrannhet
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; agility,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; makt
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; uthållighet,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; lycka,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; intelligens.

Dessutom, med varje nivå som passerar får du nya förmågor utan några investeringar. Dessutom ger varje tecken en nivå av talang poäng, som kan delas ut efter eget gottfinn.

är av stort intresse för dem som åtar sig att spela spelet online kungliga Quest är PvE aspekt av spelet & ndash; mer än 100 platser befolkas av en mängd olika monster att döda dem ibland är inte så lätt. Och detta trots att kampen med monstren är ofta den viktigaste komponenten i sökandet, så Dodge & laquo; mobs Test & raquo; inte helt lätt. PvP (spelare mot spelare) & ndash; striderna är också populära. Och förresten, där spelarna inte slåss för något annat, men för rätten att döda speciellt kraftfulla monster.

är en kamp på tre platser:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Pyramiden,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Gården Dollmaker,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Eliniumnye grotta.

Och & ndash; Kungliga Quest att spela bra, inte bara på grund av konceptet och tomten, men hennes tekniska mästerskap och prestanda - isometrisk schema karaktär, ursprungligen skisse ett stort antal platser, rika på musik, kort sagt, allt som ger spelaren med en behaglig estetisk tidsfördriv.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar