Rest Knights

Alternativa namn: Rest Knights

Spelet Remnant Knights & ndash; är ett spännande spel i anime stil, som skapades i genren MMO.

Remnant Knights är ett gratis spel där händelserna utvecklas mäta Skalari. Mänskligheten har låsts i den här dimensionen, men kanske en chans att portalen öppnas och folk kommer att vara gratis.

I Remnant Knights registrering är nödvändig för varje spelare som önskar spela spelet Remnant riddare. För att anmäla dig till det här spelet, måste du se till att följande:

1. Hitta önskat spel på Internet, eller snarare den officiella webbplatsen för spelet Remnant Knights.

2. Klicka på den gröna bollen magi skriftliga & laquo; Lek & raquo;.

3. Då måste du konsekvent utföra tre steg.

4. Ladda ner spelet klienten. Det verkar som att du direkt efter att du trycker på & laquo; Lek & raquo;.

5. Installera sedan spelklienten.

6. Och efter att du kommer att få möjlighet att fylla i registreringsformuläret.

& nbsp;

Spela Remnant Knights kan varje spelare som gick igenom alla tre faser av registrering och en dator har en högre kapacitet i leran:

Intel Pentium 4 februari. 0 GHz - processor

1 GB & ndash; RAM.

GeFore 5600 128 MB (eller Radeon 9500 128 MB, Intel GMA 950) & ndash; Grafik.

Windows XP & ndash; OS. & Nbsp;

2GB & ndash; Hårddisk (HDD).

DirektX 9. 0c & ndash; DirekttX.

& nbsp;

I Remnant Knights spelar du möjlighet att sådana klasser:

1. Forwards - denna klass är specialiserade på hög attack hastighet och hög kritisk strejker, vilket gör det snabbare än nästan någon fiende. Strikers har låg försvar.

2. Dual Gunner & nbsp; kan gå för lättare brand attack för att komma före sina fiender. Med den höga hastigheten av attack och möjligheten till en hög kritisk träff, Dual skytt & nbsp; är oövervinnerliga kraft som alla respekterar.

3. Tunga Launchers har skapats för att förstöra. Med sin stora samling av vapen och angrepp på en lång sträcka, kan de vara tunga sår på stort avstånd från sina motståndare.

4. Uninvited är en tank på slagfältet, anställer stor förödelse med sin anständiga attack makt. De har en mycket hög skyddsnivå. Deras mål & ndash; Det är för att överleva.

5. Elementalists & ndash; oavsett om det är en klass i en grupp med någon eller ensam, de har en hög nivå av angrepp magi av olika element. Trots bristen på försvars makt, de gör det genom magi publikkontroll kompetens och statuseffekter.

6. Präster och ndash; en helande klass spel Remnant Knights, härstammade från Magic Circle. De vill hjälpa och stödja allierade genom läkning och förnyelse av dem som dödades i strid. Präst har högre HP jämfört med deras motsvarigheter.

Men Remnant Knights Online Du kan ta vägen för en av dessa klasser med bara tionde nivån. Och innan dess, kommer du öppnar tre huvudklasser i spelet.

& nbsp;

Remnant Knights gratis kommer att ge dig några alternativ, men i vissa delar av spelet kan du behöva betala.

I Remnant Knights säker på att du har tur kan du komma till toppen av spelet och ta en ledande position. Du är säker på att nå målet!

 

Spelar också