Total Domination

Alternativa namn: Total Domination

Spelregler krigets kärnvapenstrategi - browser-baserat online strategi krig, vann år 2011 första plats bland användarna av sajten vk . Com . Därefter kommer vi att diskutera de funktioner för vilka reglerna i krigets nätet förtjänar ett sådant brett erkännande.

Registrera kärnvapenstrategi i spelreglerna för krig som utförs online på den officiella webbplatsen för spelet där du vill fylla en vanlig e-postadress fält, ett lösenord för att komma åt ditt konto och spelarens namn. Efter det kan du själv se till att reglerna för krig, kärnvapenstrategi spela riktigt spännande och tiotusentals användare "VKontakte" inte misstar mig.

Spelet har standardreglerna krigs systemkrav, som avser alla webbläsare spel: nästan alla operativsystem Windows , sedan 2000, nämligen: Windows 2000 Windows [_2_ ] 7 Windows ME , Windows XP , Windows Vista , CPU [ _1_] Intel Pentium III , med en klockfrekvens på 800 MHz, en RAM-minne på 256 MB.

Regler krig online spel började sin uppstigning som en applikation på det sociala nätverket, men har nyligen blivit självständiga och oberoende, som har sin officiella webbplats. Precis som alla kompetent strategi, för att förstå spelet måste få utbildning, vilket är möjligt tack vare det första tecknet, där spelaren kommer att träffas efter ett kärnvapenkrig strategispel öppnar sina ögon för första gången. Detta är en färgstark karaktär Allmänt Lapidus att det första paret skulle föreslå det som ett ja, du kan, vad bättre steg att ta just nu. Under främja utvecklingen stegen möter du rådgivare på olika verksamhetsgrenar: militär hantverk i kommersiella frågor i forskningskomplexet och diplomatiska nyanser.

Villkor krigsstrategi spel har ett stort område, som har lagt sig otaliga databaser som förvaltas av andra spelare. Några av dem kommer att kraftigt överstiga din nivå, den andra tvärtom - bara starta sin verksamhet, och vissa kan vara nästan eller helt överges.

Spela kärnvapenstrategi verkligen verkar intressant för fans av militära krönikor: här kommer du att se sanningen en stor arsenal av vapen och en myriad av taktik som ska användas i enlighet med den strategiska plan som utvecklats av dig.

Resources producerade på basen, är förenliga med en militaristisk karaktär, som har kärn strategi online spel. Dessa är uran, titan, och lån som ackumuleras i ditt hyreshus. En annan resurs kan kallas kristaller, men de är inte extraheras med hjälp av en specialbyggd byggnader, som tidigare nämnts, deras spelare får öka sin utvecklingsnivå och genomförda uppdrag. Med hjälp av dessa kristaller kan vara att öka flödet av hans argument för en viss resurs eller för att köpa en mängd olika elittrupper, som säkert kommer att behövas för att fånga motståndarens bas och för att skydda henne.

Ladda ner arbets kriget inte är nödvändigt, eftersom detta är ett rent browser-baserade spel och krigets lagar ska spelas online. Vi lägger även att utformningen av spelutrymme och visuella effekter är gjorda på en tillräckligt hög nivå som behagar ögat och bidrar till att njuta mer gameplay, helt nedsänkt i den virtuella världen av krig och strider oöverträffad.

 

Spelar också