Portal 2

Alternativa namn: Portal 2

Game Portal 2 - en värdig fortsättning på ett stort projekt. Projektet görs i genren av den ursprungliga pussel, tagen från den första personen. Den första delen av spelet kom ut redan 2007 och blev genast en favorit hos många spelare. Redan 2010 meddelade utvecklarna frisläppandet av uppföljaren, och i början av 2011th redan höll sin officiella presentation. I fortsättningen av projektet utvecklar tidigare förklarats gameplay. Genom hela spelet måste du lösa olika pussel, som är byggda på utnyttjandet av en speciell enhet som kan skapa portaler, eller, för att tala mer helt enkelt, direkt överföring av människor från ett ställe till ett annat.

Portal 2 st kan skryta med att ha samarbetsläge med vilket uppdraget kommer att övervinna tillsammans. Stora spel händelser inträffar någon gång efter den åtgärd som beskrivs i den första delen av spelet. Du kan själv besöka den övergivna laboratorium som specialiserat sig på forskningsportaler.

Att gameplay för dig att börja, du måste vara pre-ladda ner Portal 2. Hittills kan spelet enkelt ladda ner från portalen Steam, där installationsfilen kostar bara $ 12. När du har installerat spelet på din dator, kan du lära dig att huvudpersonen har förblivit densamma söt flicka Chell, som motstår inte är helt balanserad, men extremt intelligent superdator. För dem som föredrar att spela Portal 2, med hjälp av co-op-läge kommer att finnas tillgänglig separat handling.

Om man tittar på den andra delen av spelet, du inser att föregångaren var bara ett experiment - en lyckad träning innan något lysande. I det nya projektet med ett stort antal nya och intressanta spelelement. Och trots att längden på spelet Portal 2 har ökats avsevärt, de spelare som redan har kunnat testa projektet personligen försäkra att förgänglighet är dess viktigaste nackdelen. Och ett annat problem är att den re-pass spelet blir ointressant - alla pussel och pussel för första gången så mycket fantasi, särskilt att glömma deras passage omöjlig.

Förbered dig på att spela Portal 2 som du kommer entusiastiskt och intensivt. Efter att ha arbetat ut en bit på den första delen, kan du lugnt fortsätta att genomföra de uppgifter i den andra. Kommer att överraska dig bra grafik och bra musik kvalitet. Om tidigare var det nödvändigt att exponera elden alla tillgängliga medel för att skydda sig mot kulor corny, uppföljaren har utvecklarna förberett ett stort antal ursprungliga knep, till exempel linsen, brytande ljuset, laser och andra "funktioner."

För att all den erfarenhet, naturligtvis, behöver du bara ladda ner och testa spelet själv, och skumma fördelarna kan ses till Portal 2 video trailer.

 

Spelar också