Pirate Storm

Alternativa namn: Pirate Storm

och gras pirat Storm & ndash; är en kul multiplayer spel, som är öppen för spelare världen som är fylld med havet romantik. Pirate Storm spel , där människor väntar på en spännande kamp i de stora haven och många andra intressanta evenemang. Och gras Pirate Storm linje är en webbläsare och kräver ingen ladda ner och installera klienten.

före för att spela spelet Pirate Storm på nätet, krävs för att kontrollera efterlevnaden av de krav och parametrar för dataspel. & Nbsp; pirat Storm spela online är det möjligt, med följande parametrar PC:

- Operativsystem: Win dows XP / Vista / Seven ,

- CPU: 2. 0 GHz ,

- Minne: 512 Mb ,

- Video: 128 Mb ,

- Anslutning till Internet.

för att för att spela Pirate Storm , är det nödvändigt att antogs registrering i spelet Pirate Storm . Den är gjord så enkel som möjligt och lätt, så ta några minuter. I avsnittet om platsen & nbsp; & Laquo; registrering Pirate Storm & raquo; , måste ange följande:

- användarnamn och ndash; ett namn som kommer att användas i spelet,

- lösenord

-Elektronisk adress

- födelsedatum,

- även behöva läsa och godkänner villkoren i spelet.

Pirate Storm online spel, som också stöder anmälningar redan existerande sociala nätverk konton facebook. Detta Pirate Storm online-registrering avslutas och du kan starta spelet.

Spelet börjar med en utbildning, som visar funktionerna i spelet. Inledningsvis får spelaren en svag fartyg och uppgift att besegra fienden fartyget och monster. I spelet för destruktion av monster och fiendens fartyg kommer att tilldelas olika resurser, & nbsp; men i början, i avsaknad av tillräcklig erfarenhet med allvarliga fiender bättre att inte engagera sig. Inledningsvis att förstå de grundläggande funktionerna i spelet, och kommer att bidra till att förstå tips. När spelet blir klar, kan du säkert gå till hamnen, där du kan alltid gå till tavernan, chatta med vänner, lär de senaste nyheterna, att köpa eller sälja en mängd olika varor. Tjäna guld och andra resurser som krävs kan vara utföra uppdrag.

och grata i online-spelet Pirate Storm & nbsp; Du kan med hjälp av fem typer av fartyg: utgångs fartyget, brigantinen, militär Brigantine, en fregatt, & nbsp; stor fregatt. Varje fartyg kan utrustas med olika däck, köl, ankare och andra detaljer.

Fartyget kan livet utrustad med fyra uppsättningar av verktyg (6, 9,12,18 vapen), med tre olika typer av granater (stål, järn, sten), och de fyra klasser av harpuner med tre underarter (spjut, harpun-klo nyper harpun ).

pirat Storm & nbsp; att spela hårt utan pengar. Den viktigaste valutan i spelet är guld. Med den kan du köpa vapen, ammunition och olika förnödenheter. & Nbsp; Kompletterande valutor är diamanter. Du kan köpa dem genom att investera i spelet med riktiga pengar, eller idrifttagande spela nya spelare. Du kan spendera dem från smugglare, bytas ut mot olika värdefulla produkter. Alla rättigheter och behörigheter köps vid guvernören, och allt som rör fartyget kan hittas på varvet. Under spelets gång kan du skapa en hel skvadron av fartyg med olika egenskaper och parametrar. Du kan också gå med i en guild som kommer att ge några fördelar, bland trogna följeslagare. Ökad guild ger bonusar till sina medlemmar, kan också vara inblandade i en klan krig.

Totalt & nbsp; 35 nivåer är tillgängliga för spelaren, utöver utvecklingen av personlig utveckling är också en guild.

På den högsta nivån i spelet fungerade gameplay & ndash; spelare måste kämpa inte bara mot andra spelare, men också med NPC monster. & Nbsp; Monster kan också förena och attackera en hel massa, och handskas med dem är inte alltid lätt. & Nbsp;

 

Spelar också