Nästa World

Alternativa namn: NÄSTA VÄRLDEN

Multiplayer browser-baserat online-rollspel erbjuder NextWorld vilse i den medeltida världen, det vill säga, i den antika staden Elixir - mystisk och full av äventyr för varje pilgrim som längtar dem. I RuNet NextWorld online spel har länge varit en populär och älskad, även fått status som "folk" ... och du har hört talas om henne?
Om inte, registrera och ta reda på själv hur världen kan fängsla NextWorld nätet.

Det bör noteras att detta spel är opretentiös: att köra det behöver du en dator med operativsystemet Windows, Internet och en webbläsare.

För att börja spela NextWorld, måste du fylla i en enkel registrering av ett spelkonto. Registrering av spelet är att fylla NextWorld standardformulär där du behöver för att komma med ett spel inloggning, ta hand om lösenord, ange en giltig e-postadress och kontrollkoden. När du trycker på "registrerings NextWorld» bokstäver och förväntar datakonto aktivering. Bekräfta exakt vad du behöver för att NextWorld online check, klicka på aktiveringslänk och välkommen till verkligheten i medeltiden.

Möte med spelet börjar, naturligtvis, med skapandet av hans karaktär. NextWorld online-spel där det finns fyra klasser av karaktärer - soldater, vakter, Mages och präster. Varje klass har sin egen historia och uppsättning färdigheter som beskrivs i de särskilda rullar - välj en hjälte och ett anständigt försök om status för bosatt i Elixir. Bland de viktigaste egenskaperna som är tillgängliga för karaktärer av alla klasser - smidighet och styrka, intuition och intelligens, uthållighet, etc.

Vad gäller stridsammunition, köpa den i butik (om du vill här och nu). Eller du kan få nya vapen och rustningar i processen att lösa spelet problem, tillsammans med den erfarenhet och poäng. För att förbättra kvaliteten på din karaktär kommer att behöva runor - lång lista med specialfunktioner, till exempel gott eller ont runa, runa bedöva eller vinst runa Phoenix. Dessa runor som du kan få från affärsinnehavare, som i ganska mycket. Pengar kan tjänas för detta, tala i ringen eller bara slåss och besegra fienden chef. Ändå finns det så kallade "slåss för överlevnad" - den starkaste överlever spelaren här, bra och därmed får betydande belöning för mod. Du kan också fortfarande de tävlingar genom satsningar tjänar - spänningen är också lönsamt. I allmänhet, möjligheter till självförverkligande och fylla på sina guldreserver ganska mycket.

Fair att påpeka att spela spelet online NextWorld innebär inte att alla spelare här kommer att förknippas enbart med krig och våld. För en mer fredlig karaktär, som vill leva i fred och gott, det finns massor av andra aktiviteter, som till exempel ekonomisk verksamhet (handel bär, örter och svamp), forskning (alkemi och läkning), arbete (arbete som en logger eller gruvarbetare).

Också spelar NextWorld - det innebär att existera helt och fullt utvecklas. Din karaktär kommer att kunna delta i det offentliga livet, att vara en aktiv medlem i guilden (utrusta territorium och uppföra byggnader), skaffa vänner och att hitta en själsfrände, bilda familj. På tal om det, har spelet en magistraten - här kan du ansöka om en önskan att registrera din spel kärlek, sedan gå igenom alla stadier av vigseln och endast efter avslutat test styrkan i dina par att gifta sig.

Kort sagt, spela spelet online NextWorld - det innebär att leva fullt ut bara i en annan verklighet, mer mystisk och oförutsägbar. Olika evenemang och berättelse uppdrag, gruppstrider, player vs player dueller och ovanliga turneringar (t.ex. "varje man för sig själv"), och fantastisk grafik, fängslande berättelser och verklig kommunikation med likasinnade - allt det här spelet sticker ut tydligt från resten NextWorld webbläsaren fantasy rollspel teman. I NextWorld spela - det är fantastiskt!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar