Need For Speed ​​Most Wanted

Alternativa namn: Need For Speed ​​Most Wanted

Varje version av den legendariska spelet NFS är galet populär, inte bara bland fans av genren de är älskade av även de som inte har någon särskild kärlek till den vanliga tävlingen. Spel NFS Most Wanted - denna så kallade "tillbaka till framtiden." Därefter rankas som att ha några klagomål på den tidigare versionen av projektet, beslutat att ändra skaparna. I denna version av utvecklar Criterion Games känd superbestseller utbränd. För var detta företag kantad med en no-brainer - de var tvungna att gå tillbaka till det förflutna och för att välja det bästa som fanns i förslaget, innan han började försämras i syfte att anpassa dessa nya uppgifter Most Wanted.

I stort kan spelet Need For Speed ​​Most Wanted anses vara en remake av serien av spel som släpptes tidigare. Alla huvudsaken kommer att äga rum på gatorna i staden Feirheven. På gatan finns en lokal möjlighet att träffa inte bara de vanliga sportbil och sällsynta Muskel bil, suv, bil, super och konceptbil.

Varje ryttare har lokal expertis som behövs. Det bästa, som det finns så oövervinnerlig, och att det finns en önskan i det förflutna för att försäkra wrongness. Faktiskt det är vad du behöver för att uppfylla. Med allt som denna första princip till viss del ser ut som den ursprungliga versionen av Most Wanted tidiga fynd inte behöver göra som för att tänka i detalj hur många innovationer är ett komplett och dodelok.

För att starta spelet måste du ladda ner Need For Speed ​​Most Wanted, en publikation som har uppdaterats. På denna plats hittar du att för att bjuda in spelare till tävlingen du kommer att krävas på grund av det antal poäng nasobirat (i detta spel kallas SpeedPoints), vilka spelare får för att få seger i tävlingen. Nu spelet inte kommer att ha den vanliga historien. Detta kan förklara det faktum att din uppmärksamhet den vanliga arcade racing och förmodligen anses vara en av de viktigaste skillnaden mellan det här spelet från tidigare versioner, där försökspersonerna hade röd linje genom hela projektet.

Den nya versionen NFSMostWanted 2012 har du möjlighet att testa sitt öde i en mängd olika typer av raser, av vilka det finns fyra, och principen att de är lika varandra. Se loppet har följande bild:

 Sprint;

 ring;

 Startplats;

 bakhåll.

Efter detta, eftersom du kommer att kunna ladda ner NFS Most Wanted, du kan testa det allra senaste mode "Ambush", som kommer att behöva för att komma bort från polisbilen. På grund av detta kan du glömma din egen skicklighet på hastigheten beror på att egenskaperna hos polisbilar hela tiden utan tvivel kommer högre. Du kommer att vinna bara genom att använda list och fingerfärdighet. Själv nöjd om allt som har skrivits ovan kan ögna på Need For Speed ​​Most Wanted video trailer.

Denna version av spelet är nu tillgänglig för smartphones. Det är bara fullvärdiga "chips" i spelet NFS Most Wanted på android ägare måste köpa för att få nästan riktiga gameplay.

 

Spelar också