Vi är Sunni Resort

Alternativa namn: Min soliga utväg kan släden Resort

Spela Mitt soliga Resort (My soliga resort) rekreationsområdet med sina egna händer.

liv har förvandlats till en fast semester på stranden, måste du bygga din egen utväg. Detta ger en chans Min solig Resort spel, men kommer att arbeta för en kal fläck av mark dök fem - stjärnigt hotell med alla bekvämligheter.

Etot webbläsare simulator perfekt höll när som helst, men i synnerhet på vintern, när du vill kasta sig in i smekande värmen i sommarsolen. – Private Resort är en dröm som är lätt att genomföra om min soliga Resort att spela.

Inte bara du vill fly till paradiset ön. Önskar att bosätta sig i en bungalow mer än tillräckligt, under förutsättning att det är på en viss plats, det vill säga människorna där på semester och gjorde ett positivt yttrande om nivån på tinning och underhållning.

- Din uppgift är att locka fler kunder än sina konkurrenter. När du spelar, kommer du att lära viktiga nyanser i spelet åtgärder. Det är inget ovanligt:

  Vashi bungalows.

 • Stroyte bygga olika naznacheniya
 • Obustraivayte bungalows med varierande mängder zvezd
 • Nanimayte personal
 • Raznoobrazte fritid otdyhayuschih
 • Zarabatyvayte erfarenhet och valyutu

 

 

Nachinaya spela spelet Min soliga Resort (My soliga resort), med dig den resande fansen, smakfull slappna av och ha kul. Men du, först av allt, ett företag måste lösa ett antal viktiga uppgifter.

Building nästa bungalow, behöver du inte bara sätta huset och skapa en interiör inuti för att passa. Kom ihåg att det ska vara bekvämt, och varje objekt ökar komforten, vilket gör dyrare bungalows, och det påverkar din finansiella förmögenhet och prestige orten.

Chem dyr rummet inredning, desto högre klass, men som en utväg bör finnas utrymme för alla möjligheter handväska, inte alla hus ett femstjärnigt lyxhotell. Befolka bungalows följer folkets vilja. Du kan ge gruppen ett rum med två stjärnor, även om de frågade en, men gör det i omvänd kommer inte att fungera – dem som vill ha mer, inget mindre.

Hus kan lägga en 3-6. Över – snäckskal viktigaste valuta, kan du bygga en presidentsviten eller bröllop.

 

 

Landskaps.

Det är lämpligt att påminna om att behovet av registrering Min soliga Resort. Du kan också bjuda in vänner genom att skicka e-post till nyheten med ett förslag om att gå med i spelet rymden sol resort.

Nu återvänder vi till studiet av simuleringskapacitet. Från min egen erfarenhet, du vet att människor behöver mer utrymme för att uppfylla sina nycker:

  Chem längre expanderar din utväg, mer personal för att betjäna du behöver.

 • Lavki med suvenirami
 • Restorany och kafe
 • Diskoteki
 • Basseyny
 • Sportivnye plats och zaly
 • Ekskursii
 • Punkty prokata
Anställer honom att vara i personalavdelningen, så fort du bygga för att nå en viss nivå. Nu har du nog av kockar, utbildare, souvenir säljare, bollar, kläder, godis och frukt, servitörer och andra anställda. Chefer kommer att svara på alla frågor, och andra arbetstagare kommer att producera, sälja varor, samt deltar i rengöring av bungalow och vattna växter i territorierna.

Skoro i iPlayer Min soliga Resort du kommer att kunna bygga en docka för båtar och en taxi företag, kan dina gäster njuta av att flytta mellan orterna och göra nöjesresor.

Prohodite uppdrag, tjäna pengar och anseende, kommunicera med spelarna, försöker att tillgodose alla behov av turister, och då vi inte kommer att sakna dig att besöka din utväg är.

 

Spelar också