MonstersArmy

Alternativa namn: MonstersArmy

MonstersArmy Online - multiplayer webbläsarbaserad strategi spelfiction genre. Du kommer att hitta dig själv i en värld där inte stoppa kampen mellan vampyrer och vargar. Genom att gå med i en av dessa måste du ta tyglarna i egna händer och skapa en kraftfull koloni. Ditt slott och kommer att vara en fristad mellan spelkampanjer mot jakt. Naturligtvis är ingen annan som är en vanlig person, och tycker inte om vad som hände med honom kan hända så. Men ändå, och när du börjar MonstersArmy spelar med dig har det redan hänt. När du väl har attackerats i de mörka skogarna, när du följer din egen väg, har du ett jobb, du vaknade helt annorlunda. Nu är du törstig blodig kött. Evig hunger kommer att driva på handlingar som nyligen har verkade vilda och äckliga. Men vad kan du göra? Slutligen börja med att fråga dig själv frågan - och kanske bättre att allt hände?

Spelvärlden är fylld av uppvärmda strider mellan de krigande partierna, otroliga händelser, galna äventyr och till och med mycket besvär med att odla i sin egen fästning, väl och bryr sig om hur man pumpar din karaktär och gör den så obesegrad. Och allt detta kommer att vara tillgängligt för dig så snart du skickar registreringen MonstersArmy. Skapa konto - en ganska enkel process. Krävs för att fylla i fält som e-postadress, användarnamn, lösenord (bekräftelse), kryssa sedan i rutan och därigenom anta avtalet och uttryckt en önskan om att få nyheter och se sedan i ditt brev och öppna brevet som du skickade. Brevet är en länk för att aktivera ditt konto. Det är all verksamhet. Det är dags att njuta av MonstersArmy Online. Förresten tillåter låga systemkrav att den gör nästan alla. Så gå vidare!

I början måste du bestämma till vem som också vill höra. Vampyr - med unika färdigheter varelser av natten, en varulv - superman upphöjda instinkter, som är utrustad med stor kraft och snabbhet. Att vampyrer och varulvar kämpar i denna utomordentliga värld för deras överlägsenhet. Dina krafter blir så småningom mer och mer imponerande och du känner att du är redo att hantera. Endast MonstersArmy spel ger möjlighet att uppleva en oförglömlig känsla!

Så du överlevde och blev reinkarnationen av hans mördare. Så många tankar om hur nej, du borde genast ta upp brådskande frågor. När det gäller slottet är det på sitt territorium nödvändigt att bygga många olika byggnader. Självklart, inte allt på en gång. Men gradvis kommer alla dessa objekt att byggas på ditt territorium. Och folket och guldet är i sin tur bland de mest värdefulla resurserna. Om du känner dig tillräckligt stark, och du tror att det är tillräckligt med rikedom, så kommer ingen att sluta attackera grannar med rån. Och resurser är värdefulla källor till neutrala städer. Så sitta inte fortfarande. Monster Army-spelet kan du skapa grupper av enheter som speciella enheter, luftburna enheter, infanteri och kavalleri enheter. Imponerande? Det är rätt, det viktigaste att ha visdom för att klara allt!

En viktig komponent i spel - forskning. De hjälper till att upptäcka speciella förmågor. Reducera den till vampyrer Bloodlust, förbättrad förmåga att flyga, Mind Control och Improved Healing, och till varulvarnas förmåga rankas. Reducera hungerstrejken Lupin, Howling Wolf och Package tactics. Försök få dessa möjligheter eftersom du i framtiden! Lycka till!

 

Spelar också