World Oksaroy

Alternativa namn: Oxsar Världen, World Oxsar

Oxsar World på nätet - är ett multiplayer online webbaserad rymdstrategi, där spelaren måste utöka sitt imperium och stärka effekterna av andra galaxer i namn av det huvudsakliga målet & ndash; att bli en stor i universum!

Oxsar World nätet inte behöver installera spelet klienten och finns i alla webbläsare, utom i det här spelet kan du spela på iPad2, iPad, iPhone, iOS och Android.
För att starta spelet, behöver du Oxsar World onlineregistrering. Detta kan göras på två sätt:
1) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Med kontot i sociala nätverk, såsom Facebook, Mail. ru, VKontakte och Odnoklassniki. Genom att klicka på en av knapparna på sociala nätverk (tryck bör vara en där registrerat konto) och följ instruktionerna för att passera registreringsprocessen i spelet,
2) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; direkt från spelet genom att klicka på & laquo; & raquo;, Registrera ett nytt fönster som öppnas, skriv in lämpliga fält användarnamn, e-post, lösenord och gå med på en överenskommelse med spelreglering. Sedan trycker du på & laquo; Registrera dig & raquo; och registrerings i detta spel World of Oxsar klar.

Och nu kan du se vad som erbjuds & nbsp; Online spelet World Oxsar. Att gå efter registreringen av spelet genom att välja & laquo; & raquo;, Planet att nämna hans planet. Och gå till & laquo; inställningar & raquo; Du kan anpassa ditt spel gränssnitt (hud spel, bakgrund stil, tabellformat, en uppsättning bilder av enheter och så vidare.

I det här spelet spelaren kan välja ett av dessa yrken: Universal (har ingen specialisering), Shakhtar Donetsk (specialiserat sig på utvinning av resurser), angriparen (specialiserade på attacker), försvarsindustrin (som specialiserat sig på försvar) och Tanker (specialiserat sig på slagstyrka) .

Den prestation system, är det första steget att gå igenom grundläggande utbildning. Dessutom, behovet av att bygga en solkraftverk tillhandahålla värme och energi av vår planet.

Spelet har resurser såsom metaller, kisel, väte, energi och lån (du kan köpa dem med riktiga pengar). Med varje ny nivå av utveckling av gruvor och antalet resurser ökar.
Metall & ndash; Det är billiga råvaror, men, men det behöver mer än något annat. Grundelementet för konstruktion av bärande konstruktioner av byggnader och fartyg.
Kisel & ndash; krävs denna resurs för alla fartyg och byggnader. Grundmaterialet för elektroniska byggelement och legeringar.
väte & ndash; Det behövs denna resurs som bränsle för fartyg, nästan alla studier, tittar galaxer, liksom för användningen av beröring falangen.
Energi & ndash; det behövs för att ge minor energi och syntar.

Online spelet World Oxsar Galactic har Exchanger - är en plats där du kan utbyta resurser som finns tillgängliga i överflöd på angelägna resurserna.
För att spela spelet online World Oxsar vara huvudsakligen verksamt i en rad olika konstruktioner av byggnader och för att öka hastigheten på uppförande av byggnader, är det nödvändigt att bygga en fabrik robotar, vilket ger ett enkelt arbete, och som kan användas i konstruktionen av planet infrastruktur.

Förvaring av metall och kisel, väte tankar, forskningslaboratorium, missil silos, skeppsvarv, försvar Plant & hellip; och många fler, inte mindre relevanta byggnader som ska byggas för utvecklingen av hans imperium.

Förutom byggnaderna har Oxsar World online-spelet en enorm arsenal av rymdskepp som påverkar deras möjligheter. Denna lilla lastbilar och stora lastbilar, kämpar och kryssare och Dödsstjärnan Destroyer & hellip; i allmänhet, är valet imponerande! Den defensiva arsenal, är också på hög höjd. Här och laseranläggningar och raketen, plasma vapen och Ion, olika styrelser och så vidare.

Online spel Oxsar världen använder ett unikt stridssystem och sin egen simulator strider. Spel Exchange gör det möjligt att handla resurser, fartyg och artefakter med andra spelare. Och delta i vetenskaplig forskning, som är i spelet för tillfället 20 arter, kan öppna upp ny teknik och mer avancerade vapensystem.

spela spel online World Oxsar kan delta i systemet för hänskjutande, locka nya spelare till spelet och få bonus för det. Du kan också gå med i klanen (vilket kommer att ge några fördelar), eller skapa en egen. Gå in på chatt du kan chatta med andra spelare.

För att sammanfatta, vill jag säga följande: att spela världen Oxsar kommer att bli mycket spännande. Skapa en ekonomisk och militär infrastruktur på deras planet och börjar kolonisera andra. Erövra nya stjärnsystem och galaxer. Kom ihåg att allt du behöver för att börja spela World Oxsar är Oxsar World registret. Lycka till!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar