Magiska värld

Alternativa namn: Magiska värld, Mira Magia, Magic World

Vi vill hitta dig själv i en vacker, liten, full av underverk i den lilla värld där allt är genomsyrad av magi och trolldom, där mirakel händer hela tiden, där det är varmt och mysigt och jag vill bo där för evigt? Sedan den nya webbläsaren spelet Magic World nätet & ndash; Detta är precis vad du behöver det. Intressant historia, vackra gränssnitt och underbara design kommer inte att lämna dig oberörd. Stanna lite trollkarl, shaman, druid eller en trollkarl, känna kraften och styrkan i hans händer, fungerar underverk, endast ett slag av hans trollstav. & Nbsp; Magic World Online spel kommer att hjälpa dig att återigen tro att mirakel existerar.

För att kunna spela i World Magiska behöver inte mycket dator och internetuppkoppling. Om du har tillgång till, då kommer du att kunna spela spel online Magic World, eftersom spelet inte fastställa särskilda systemkrav. & Nbsp; Dessutom, för att starta spelet måste du vara registrerad. Gå med i spelet Magic World består av flera poster. Du kommer att behöva:

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; att inkludera ditt spelarnamn,

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; E-postadressen

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Det lösenord.

Registrera Magic World är nu klar.

Det är den magiska världen online-registrering har lett dig till toppen av spelet. Det väntar på dig framför ett mycket intressant sätt. I spelet du står en bonde-mage, som växer mycket fantastiska och otroliga växter, såsom:

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; svampcylinder

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; magiska ögon,

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Den ormliknande gräs,

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; flugsvamp,

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; morgondaggen, och många andra.

Allt du sammanställt bra du kan sälja till dina grannar eller helt enkelt till andra spelare, tjänat på detta. Men inte bara bönderna hårt arbete väntar dig i spelet. Online spelet World Magiska förberett för dig många överraskningar. Wheel of Fortune & ndash; en av dem. Detta är där du kan göra gåvor som kommer att vara till nytta för dig på gården. Det är också en viktig plats i spelet tar ett socialt komponent, eftersom kan du:

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; för att kommunicera med spelarna

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; att köpa och sälja varor,

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; för att ta emot gåvor från grannar

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; att presentera dem unika växter.

& nbsp; World Magiska nätet gömt undan för dig på 12: e nivån av spelets uppdrag alkemist. Det är en uppgift som du behöver för att gå för att få en kopp. Dessutom väntar du på proven, och först efter leveransen, kan du flytta till en högre nivå. Dessutom är byn ofta haft olika tävlingar, och du kan delta i dem och producerade seger. I spelet finns det också ett heligt träd, där du kan hitta på himlen. Här kommer du att kunna passera Ritual magiska förvandling, samt bekanta sig med betyg på mängden magiska ämnen som överförts den heliga träd i världen. Och det är inte alla överraskningar som stashed för dig online-spelet World Magic. Du kan använda en mängd olika trollformler för att göra din värld till en bättre plats. När allt kommer omkring, kommer din gård behöver vård och omsorg, och det enda sättet du kan förvandla en enkel trädgård i ett sagoland, där det finns magi och mirakel. Även i spelet du förväntar dig en liten drake, som troget tjänar du och du kan flyga den om du ärligt kommer att ta hand om honom och ta hand om det.

Du har redan vill spela spelet online Magic World? Då inte vänta och börja spela i World Magiska just nu, inte beröva sig själv nöjet att besöka den magiska landet, att vifta en trollstav och skapa mirakel. Hjälp den magiska världen, eftersom han behöver en bra och erfaren bonde, snäll och klok trollkarl eller trollkarl, och grannar behöver en assistent, för utan det du inte kan klara. Lär dig trollformler och övervinna alla hinder som kommer att uppstå i din väg. Njut av oöverträffad värld av magi och få detta en hel del positiva känslor. Skapa din egen bit av paradiset och ha en vila, för här ingen kommer att störa dig.

 

Spelar också