Merc Elite

Alternativa namn: Merc Elite

Merc Elite nätet & ndash; gratis taktiska rollspel är en dynamisk handling, vars händelser utvecklas i framtiden. Detta shooter från bolaget Bigpoint är utformad i stil med MOBA. Spelare uppmanas att resa tillbaka till den avlägsna tid då rasar gerillakriget och strid på många olika arenor. Du kommer att kunna tillämpa de mest avancerade stridstaktik. Att vara i & nbsp; roll ledaren för hyrda mördare, blir du ett uppdrag att utföra olika nivåer av komplexitet. Framför en hel del blodsutgjutelse, eftersom framgång kommer att gå bara de som tillhör fienden utan en droppe av medlidande. Förstör motståndare, leta efter pålitliga bundsförvanter, förbättra sina vapen, pumpar kompetens och kunna känna värdig hederstiteln elit mördare. Naturligtvis, du och så professionell, eftersom tidigare varit en soldat under en lång tid, men det betyder inte att du kan lita på erfarenheterna från de senaste åren. Du måste hänga med i tiden. Till exempel, om det är möjligt att använda vapen i framtiden, så varför skulle utelämna sådan möjlighet? Passa tidigare erfarenheter med nya upptäckter och leda sin armé till seger!

Merc Elite spel skiljer sig relativt anspråkslösa systemkrav. Pass gameplay kan vara vem som helst. Du kommer att delta i det blodiga äventyr, som ägare av datorns medelparametrar. Allt du behöver gå tillbaka till spelvärlden & ndash; Detta Merc Elite registrering. Skapa ett konto innebär att fylla i en särskild blankett med sådana fält: användarnamn, lösenord, upprepa lösenord, e-postadress, födelsedatum. Att acceptera villkoren för konfidentialitet bara kryssa för och abonnemang nyheter & ndash; automatisk. Efter att den önskade informationen lätt tryck på & laquo; spela gratis nu & raquo;.

Så du går ombord Merc Elite spela och nu är det dags att överväga utkast till detaljerad. Ange de fördelar: hög kvalitet 3D-grafik format, realistisk synfält, spänningen av tomten, den gradvisa egenmakt, intressanta uppdrag, höja adrenalin i blodet, ett genomtänkt system för slagsmål, olika lägen och ett överraskande stort antal begagnade enheter. Dessutom finns det vissa funktioner som kommer att tillfredsställa fans av spel av den här typen. & Nbsp; Under striden kan du gömma sig i skyddsrum, kontrollerad brand, använd kullen, som gör det möjligt att vara i ett gynnsamt läge eftersom fienden inte se dig nerifrån och upp, så länge du inte öppen eld. Det rekommenderas att fånga de viktigaste punkterna. Om det lyckas, då inte förväxlas att fienden är lika stark och oförstörbar. Kontrollpunkter i dina händer, så du dominera! Här kan du ge ett råd. Missa inte det ögonblick då du kan genomföra denna fångst & ndash; skicklighet och vaksamhet av de bästa medhjälpare i kriget! & Nbsp;

Välj själv vending klass och framåt & ndash; mynningen av kriget uppsluka dig omedelbart och kommer inte att ha tid att tänka. Ta till vapen och förstöra allt runt! På tal om vapen. Arsenal riktigt rik. Men för varje klass av tillgången på vissa vapen. Vi listar några dödliga saker som gör att du kan använda Merc Elite online-spel som du har en uppfattning om vad det handlar om. Det finns maskingevär, pistoler, och varierade vapen och samurajsvärd och mer. Det är inte utan högkvalitativa sköldar för att skydda. Allt detta sammantaget & ndash; vapen, färdigheter, stöd allierade, personlig önskan att vinna mästerskapet & ndash; och är nyckeln till framtida framgång. Spelet är verkligen mångsidig och fängslar dig från den första minuten. Med en sådan rik gameplay är inte tråkigt! Gå & ndash; Du kommer inte ångra!

 

Spelar också