Master of the Winds

Alternativa namn: Master of Winds

MasteroftheWindsOnline & ndash; gratis multiplayer online spel, gratis, gjort i favorit hos många spelare hade fantasygenren. Onlinespel MasteroftheWinds anmärkningsvärda inte bara att tillhöra denna genre. Det är värt att nämna sin identitet, eftersom att hålla det på marknaden spelprodukter är mycket svårt.

RegistratsiyavigreMasteroftheWinds är mycket enkel och tar inte mycket av din tid. För att komma igång måste du komma upp med en spelare namn som kommer att matas in till spelet, och sedan ange ett lösenord för att komma åt ditt konto och e-postadress som du kommer att få ett meddelande om att registrerings MasteroftheWinds avslutad.
MasteroftheWinds online spel, som redan har alla standard bekant för många fantasy ras & ndash; människor, orcher, troll, dvärgar, alver och troll. Utvecklarna beslutade att inte filosofera smyg och använda redan älskad av många tecken.

Den mest frigjorda av alla raser är människor & ndash; den mest flexibla, anpassningsbara och ädla karaktärer tillhör en stam bara människor. Intressant nog har varje ras har sin egen unika språk som talas av dess företrädare, även om universella dialekt med vilken kommunikation sker mellan raser, är också närvarande. På grund av detta, spelar MasteroftheWinds blir mycket mer intressant.
Spelet finns i ett tillräckligt stort antal yrken som kan delas in i strid och icke-militära. I början av spelet kan du välja mellan tre inledande klasser, som kommer att avgöra den gren av din karaktär: en rookie & ndash; Combat klass everyman & ndash; Valet av dem som föredrar väg hård sammandrabbningar köpman och student trollkarl & ndash; basklass för alla som vill förstå det kloka i alla mysterier och magi.

Varje figur har en grundläggande uppsättning funktioner som under utveckling kan förbättras: agility, styrka, intelligens, uthållighet, charm och visdom. Även i spelet finns det olika typer av magi, såsom magiska vatten, eld, luft, jord, gott och ont, liksom sådana unika typer av magi, magi både kropp och själ magi.

Om du är trött på de ändlösa striderna och krigiska sätt att leva inte lockar dig & ndash; sedan, börjar att spela spel online MasteroftheWinds, du kan alltid välja den väg av fred, att forska i nya länder, studiet av främmande språk, utvinning av resurser och skapandet av en mängd unika föremål. Denna väg kan vara en utmärkt källa till kompletterande finansiering och kompetens, men glöm inte att handlingen i detta spel kräver att du större beslutsamhet och vilja att kämpa för att skydda värdigheten och av hänsyn till kampen för en rättvis sak. I MasteroftheWinds spel ska bli intressant att alla älskare av intrikata och episka berättelser.

Om du måste prata om historien, var situationen så här.
Sonen till Elven guden Loteriana beslutade Alkabadur det också, har rätt att bilda enheter som anses sina barn. Men hans tankar var svart, och magi & ndash; svag, och därmed den magiska värld fylld horder av hemska varelser. Alka-Badura blev förföljda av den högsta råd av gudarna, och funnit en fristad i otillgängliga bergen, där han fortsatte att experimentera med mörk magi.

Kulmen av hans experiment var loppet helt motsatta elven stammar - Orcs, skrämmande och uppseendeväckande i sin fulhet. Så ont, sakta men säkert, triumferade, och efter ett tag det gamla sättet att världen föll. Detta innebär att nu vem som helst kan bli en gud. Och kriget bröt ut.

spela spelet online-MasteroftheWinds kommer att vara nöjd även på grund av kvaliteten designerinredning. Grafiken i spelet glatt nöjd dess äkthet och originalitet. Allt sugs in mycket väl och tydliga frågor om vad en konstig sak gömmer sig under namnet & laquo; träd & raquo; användaren inte uppstår.

I allmänhet igraMasteroftheWinds online-reserver för närvarande endast ett gott intryck, och inte bara för att det är en värdig efterträdare till traditionerna i fantasygenren, inte för att det har en bra historia, en dynamisk gemenskap av spelare, inte för att utvecklarna göra allt för att att deras produkt är utvecklad och har alltid varit på en hög nivå. Inte på detta. Och eftersom det här spelet har en & laquo; twist & raquo; - Trevlig och avslappnad atmosfär, som måste stanna i spelet längre. Och tro mig, att göra detta, du är inte det minsta ledsen.
The Register och bevisa att du är värd det vara en riktig gud! & Nbsp;

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar