Mass Effect

Alternativa namn: Mass Effect

Mass Effect - ett spel som var dömd till framgång. Den är gjord i de bästa traditionerna i genren fantasy. Även om vissa likheter med KOTOR är projektet mycket populär. Dessutom utvecklare mästerligt förklädd plagiat under en ny stor motor. Grafiken i spelet är utmärkt, slåss och skjuta realistisk, alla de grundläggande elementen i genren är närvarande i sin helhet - kort sagt, spelare klagar oavsett vad. Ahead kommer att träffa huvudpersonen, som åtföljs av ett par kamrater reser över vidderna i intergalaktiska utrymme. Ett urval av din karaktär kommer mod rymdskepp som heter "Normandie".

I Mass Effect PC måste du träffa bekanta dilemman - hjälten kommer att behöva välja vilken, bra eller dåligt, sida till sida. På intergalaktiska konferensen att avgöra ödet för hela planeter och galaxer. Ja, allt för stort allvar, och vad du tycker?

Till historien om dina hjältar påbörjas, kommer det att bli nödvändigt, först och främst, Mass Effect nedladdning. Det räcker med att hitta en lokaliserad spel på en av de mest populära enter. Vidare, alla på "tumme" - först välja identitet karaktär, sammansättningen av sin unika biografi och kan säkert gå på en resa. Beroende på vilken typ av biografi du föredrar att välja kommer att förändra speldialogrutor, samt antalet arbetstillfällen. I Mass Effect tecken kan tillhöra olika klasser.

1. Psionics.

2. Soldat.

3. Tech.

Vidare är valet av tillgängliga flera blandad klass.

Editor karaktär tar dig en halvtimme åtminstone, men det är utformat så effektivt, att din tid kommer att passera obemärkt.

I Mass Effect uppdrag visas från ingenstans. Utvecklarna kunde göra projektet spännande - när det verkar som nästan alla har att binda med geymerstva, berättelsen vinner sådana revolutioner att spelet kanske inte riva ögonen. Bara kan inte hålla tyst om det faktum att i slutändan väntar du på en Hollywood actionfilm är en skarp, inte mindre. Tja, i allmänhet, inser du att du behöver ladda ner ett spel, du kan inte heller missa detta, är det inte?

I Mass Effect vapen hjältar modernaste och kraftfulla. Så för att ta itu med främmande fiender kommer att vara ganska enkel. Men inte slappna av för tidigt, försök att börja gå ett par uppdrag. Tecken kommer att kunna njuta av alla fördelarna med teknologisk civilisation, som i hög grad diversifiera spelet och göra den mer dynamisk. Mellan striderna kan du ge order till sina allierade, och utse mål. Vad som är sant är mest relevanta är bara när de konfronteras med dessa "moder chefer", som öppnar för dig på högre svårighetsgrader.

Tja, vi är inte redo att slutföra din samling av favoritspel ny instans? För tydlighetens skull, föreslår vi att bekanta sig med skumma presentationen av Mass Effect video trailer, som i detalj beskriver alla fördelar med projektet.

 

Spelar också