Lost Planet

Alternativa namn: Lost Planet

Game Lost Planet är ett multiplayer dataspel. Detta spel är utformad i stil med skytten och evenemang som äger rum i den i första person.

Dataspel Lost Planet kan ladda ner bara vuxna spelare. För minderåriga användare tillgång till spelet är stängd. Hämta Lost Planet ¬ kan vara på någon annan plats som ger en sådan möjlighet. Till exempel, kan detta göras på torrent.

Du har en unik möjlighet att se spelet Lost Planet video. Detta kan vara på spelets officiella hemsida eller på youtube. I videon avslöjar kärnan i spelet, är tecken representerade och annan intressant information om spelet.

Lost Planet Denna översyn kommer att presentera dig för en introduktion till spelet. Du lär dig spelet, systemkraven för spelet och de huvudsakliga spellägen.

Game Lost Planet inkluderar fascinerande huvud bosstrider som inträffar vid extrema lägen. Du har förmågan att styra spelet mekaniserad rustning.

Här Din spelare är föremål för förlust av värmeenergi. Detta beror på att klimatet i det område där striden kommer att ske.

Om du förlorar all din styrka är, sedan den andra spelaren kommer att kunna ge dig en del av sin energi. För att göra detta använder spelet ett nytt vapen som tillåter spelare att hålla alla vid liv.

I spelet Lost Planet spelarna kommer att delas ut erfarenhetspoäng. Du kan tjäna mer poäng när du spelar i perfekt stil och utföra ytterligare uppgifter i uppdragen.

När du avslutar spelet, oavsett graden av komplexitet, kan du använda din karaktär för kampanjen. Fått sina poäng, har du möjlighet att använda för att låsa upp kostymer eller göra en fullständig anpassning av alla tecken.

Handlingen utspelar sig på E. N. III.

EDN III är en planet där händelser inträffar i spelet. Det var ett mål, samt försök till kolonisering av människor, blev jorden obeboelig.

Spelet har flera colonizations. Hem kolonisering - 80 år för rättslig talet.

Detta är det första koloniseringen. Många anläggningar byggdes för att hantera befolkningen, däribland flera städer. Colonization tycktes vara framgångsrik. Men som kolonin började växa människor står inför en ny form av utomjordiskt liv, kallas Akrid.

Akrid var klart fientlig kraft, men nybyggarna hade inte tillräckligt starka armar för att bekämpa Akrid. De tvingades att dra sig tillbaka från E. N. III. Under striderna, upptäckt en ny typ av energikälla av värmeenergi i organen Akrid mänskligheten.

I spelet Lost Planet kan du slåss med olika vapen. Detta kan vara

1. Knife.

2. Skjutvapen.

3. Pistoler.

4. Hagelgevär.

5. Prickskytte växel.

I Lost Planet spelet kan du spela om din dator uppfyller följande krav:

1. Intel Core2 Duo - processor.

2. 1 GB - RAM.

3. 13 GB - HDD (hårddisk).

Skriv in en värld av Lost Planet!

 

Spelar också