Lords & Knights

Alternativa namn: Lords & Knights

Lords och riddare på nätet - gratis multiplayer medeltida strategispel teman. Du kan gå tillbaka till det avlägsna förflutna och upprätta sitt rike, som under rätt åtgärder snabbt kommer att växa och frodas. I början, får du kastas in i besittning av stadens invånare på grund av olämpliga förhållanden habitat. På mark som tilldelats dig hittar du en torkad fält tomma hus och till och med ett gäng eländiga utseende soldater. Det hela ser ganska deprimerande - men få inte panik! Du kommer inte bara att så småningom få allt i ordning och bygga upp en mäktig krigare armé, som också är välutbildade, och du har lagt upp en urban infrastruktur lämplig nivå och utöka sitt territorium. Från din diligence beror huruvida tjäna ett rykte bland de andra herrarna och kan det kännas verklig mästare i den medeltida fästningen. Framtiden för ditt imperium är i dina händer!

Spela Lords & Knights som möjligt i webbläsaren och på smartphones och tabletter datorer. Systemkrav är verkligen minimal. Lämplig för att vara en sådan plattform: iOS 4. 3, Android 2. 2. Viktigast - tillgång till Internet. Bolagets projekt är alltid olika XYRALITY GmbH tillgänglighet och herrar och riddare spel var inget undantag. För att fortsätta med spelet måste du skapa ett konto. Lords & Knights registrering - fyller ett fåtal områden, nämligen e-postadress och lösenord, samt att anta regler för användning och sekretesspolicy. Det är allt, är verksamheten bokstavligen en minut!

Sällat sig till den aktiva samhälle i spelvärlden, hittar du dig själv pålitliga allierade och slåss med fiender värdiga. För dem som kommer att vara herrar och riddare spelar en brist på utmanare känns. När allt många andra användare är potentiellt dina motståndare. När det gäller kamrater, bör de kunna hitta. Du kan inte lita på det första hörnet, lära sig att känna igen de intentioner de feodalherrar, kommer att möta på vägen. Att gå med i alliansen kommer att kunna utforska och fånga de angränsande landområden. Men i jakten på bytet glöm inte att övervaka sina egna defensiva förmågor. Ditt land är inte immuna mot angrepp, och vem vet vem som kommer att tänka på för att inkräkta på din goda. Förresten, är en av de viktigaste faktorerna som påverkar segern i de mest upphettade striderna användning av taktiska och strategiska möjligheter. Och naturligtvis, pålitlig armé. Skapa grupper, bör du ta hand om att de bestod av olika enheter. Eftersom var och en av dem sina talanger och färdigheter de kommer att vara användbart i olika situationer som uppstår på slagfältet.

Vad mer behövs för välståndet i riket, så att tillräckliga resurser. Lords & Knights spelar - då ständigt oroa sig för utvinning av resurser och hålla lagren under handledning. Lords & Knights spel ger en möjlighet att använda följande resurser: trä, sten, malm, koppar, silver, guld. Separat kategori serveras. Tänk på att de boende i staden kan bidra på olika sätt för att växa och utvecklas. Så adjutanter gärna ta på sina uppdrag så snart som beställa dem. De klarar briljant med lukrativa jobb. Nåväl, låt oss säga, att ordna frodiga festivaler i slottet eller att organisera mässor. Det kommer att vara användbart för att instruera forskare utveckla ny teknik. Till exempel, som inte vill ha en cool militärfordon? Svaret är uppenbart, så deras forskare samlas i biblioteket och ge dem ett jobb. Ingenting dagdrivare, låt dra!

Det är värt att nämna om uppförande av byggnader. Totalt 13 ska vara i ditt slott. Varje objekt sitt uppdrag. Så, Citadel, Arsenal Tavern, Bibliotek, befästningar, marknad, gård, Woodman, Material Trä, Quarry, Material Sten Mine, Ore Warehouse - alla är en del av ditt väsen. Glöm inte att byggnaderna bör förbättras, om du vill att de verkligen var en bra domare.

Ansvar ägaren av en medeltida fästning, och verkligen en hel del som du inte kommer att ha någon ledig stund! Men herrar och riddare spela online så intressant att alla dessa frågor kommer att vara bara trevligt. Vill diversifiera sin fritid - så vad är problemet? Lords och riddare check väntar på dig. Njut av roliga spel!

 

Spelar också