lagbrytare

Alternativa namn:

Games LawBreakers är en dynamisk shooter. Innan du spelar LawBreakers, som har blivit en god smak för fans av futuristiska världar. Det tema som skaparna väljer för sitt mästerverk ligger i planet för den post-apokalyptiska världen som den ska överleva.

I slutet av sommaren 2017 planerade företaget att projektet släpptes, och spelarna kan inte vänta tills de kan spela spelet LawBreakers. Och de flesta spelarna tog hand om att göra förbeställning, det är bara för en dator och ett prefix olika termer. Vem planerar att ladda ner LawBreakers och installera på CP, bör vara i tid före 7 juli. Antalet förbeställningskopior för PS4 är dock begränsat till endast 5 000 exemplar, så det är bättre att skynda.

As för uppsättningar artiklar, för båda plattformarna är de samma:

  • Par av uppsättningar hjältekort, för varje fraktion med instance
  • Destart Abaddon
  • Original personlådan med nummer
  • Nickle Deadzo, elit klistermärken LawBreakers, och även en postcard

Den enda särdrag är att alternativet för datorn kommer att komma i form av en digital Deluxe-kod, till skillnad från PS4-utgåvan, som distribueras av fysiska kopior. Men var inte ledsen, för själva spelet är anpassat för vår spelare, och vi måste bara vänta.

Första än i LawBreakers att spela, är det inte ointressant att lära sig bakgrunden. Händelser äger rum på vår planet, men i en avlägsen framtid. Det verkar som om det är framsteg, men en dag gick något fel (som alltid) och civilisationen kollapsade. Katastrofen förstörde månen, vilket ledde till globala problem: klimatet förändrades, naturliga katastrofer började och markbunden gravitation förändrades radikalt. Men mänskligheten har inte blivit utrotad, men har lyckats anpassa sig till nya förhållanden. På den gamla världens vrak har en ny generation blivit vuxen, mer avancerad. Människor har lärt sig att leva i en förvandlad miljö och till och med byggt en uppdaterad civilisation, ännu mer avancerad.

Tiden verkade först att livet blev bättre och jämvikten återställdes. Samhället var uppdelat i två grupper: mafiaen och lagen. Det är på denna konfrontation att tomten för iPlayer LawBreakers byggs. Du väntar på spektakulära strider med fantastiska vapen och fordon.

Periodiskt kommer nya funktioner, lägen och kartor att läggas till och klistermärken kan göras på kanoner.

 

Spelar också