Lady Popular

Alternativa namn: Lady Popular

dam & nbsp; Populär & nbsp; på nätet & ndash; gratis webbläsare spel för flickor, vilket placerar damerna i ljusa modevärlden. Du kommer inte bara att skapa en kvinna som, enligt din åsikt, motsvarar normer för skönhet, men också kan understryka sin individualitet, sin unika stil med hjälp av förklädnader, som spelalternativ & nbsp; dam & nbsp; Populär visar en enorm uppsättning. Tusentals kombinationer av både ljusa och varma vackra kläder, kan du välja exakt vad du smaka på mest. Betygsätt din förmåga att klä upp och vara en sann kvinna kan andra aktörer i den ordinarie tävlingen, som deltar i varje självrespekt dam. I denna virtuella värld, kan du vara den som vill vara och i vardagen. Ett stort antal delar av spelvärlden kan du omge moderna damen med alla nödvändiga saker, vilket ger en känsla av komfort. Garderob, uppfyller de senaste modetrenderna, alla typer av tillbehör, sina egna hem med en ursprunglig inredning, kosmetika från tillverkare, och även möjlighet att få en pet & ndash; Allt detta och mycket mer finns tillgängliga för dig, om du bara väljer att spela i Lady & nbsp; Populär .

linjeprojekt tillgänglig för alla. För systemkraven för spelet annorlunda blygsamhet. Du behöver inte att jämföra datorns konfiguration med en lång lista med parametrar som krävs, och sedan något för att hämta och uppdatera. Normal webbläsare, höghastighetsinternet & ndash; och du är i spelet! Lady & nbsp; Populär registrering tar väldigt lite tid. Du måste ange ett smeknamn, e-postadress och rapportera att komma med ett lösenord. Observera att registreringen i spelet Lady & nbsp; Populär , samtycker du till reglerna. Du kan läsa dem på den officiella hemsidan.

När en kvinna börjar nykomlingar? Innan du blir en riktigt glamorös synnerhet kommer att genomgå den svåra vägen av trial and error. När allt kommer omkring, att vara på topp, känd för sin utmärkta smak och var kan övervaka deras utseende & ndash; Det är en konst. Det är dock möjligt att varje flicka av det enda skälet att strävan efter skönhet i sakens natur i rättvisare kön söt. Har du alla chanser att bli den mest populära damen i framtiden! Men allt detta så småningom. Har också att börja i liten skala, nämligen skapandet av det yttre. Justera färgen på hud och ögon, hår och figur. Du har rätt att synas i bilden, som enligt din åsikt, kommer att fortsätta att förvåna sin omgivning excentricitet.

Så du blev en fånge av en extraordinär värld, vad händer nu? Kanske du jagar att shoppa, gå till ett gym, dans på disco, att undersöka skönhetssalongen? Du satsar! Ja, det är otur, kräver allt detta ekonomi och en bara för att du inte kommer. Och om din kvinna behöver stabilitet och förmåga att genomföra en chic livsstil, bör få ett jobb. Vad kontakta arbetsförmedlingen och få all information om tillgängliga kurser, som inte kan vara utan att gå för att lära sig yrket. Här kommer du att berätta om utsikterna för ett jobb. Så du kan göra de rätta valen och göra den typ av verksamhet som kommer att föra förutom vinst och nöje. Förresten, när och hur man ska gå till jobbet, kommer att lösa sig. Du kan arbeta från 30 minuter till 8 timmar per dag. Försäkra dig om att din skönhet inte överdriva det, men inte att luta sig tillbaka när du kan tillbringa tid med förmåner. Var du än fast & ndash; timersättning. Och de pengar du är ute efter arbetstid kommer att kunna spendera som du vill. Förutom att arbeta inkomsten kan erhållas på annat sätt, att vinna en av de många minispel. Varför inte prova lyckan. Och på samma gång för att öka koefficienten för intelligens?

& nbsp;

Efter att ha börjat spela spelet Lady & nbsp; Populär , du kan utforska alla platser i den virtuella staden. Vi erbjuder köpcentra och möbelaffärer där du kan köpa allt du behöver, en park för promenader och sport, gym för att låna slank figur, ett bibliotek, där tystnad läsrummet kommer du inte bara finna frid, men också med ny kunskap, även öka sina egna meriter. Dessutom har du möjlighet att besöka en djuraffär och köpa ett husdjur, som så småningom kommer att lära alla möjliga knep för att se om det behövs kliniken (t.ex., kosmetisk kirurgi, eller ställa frågor om terapeuten), en dans av själen på diskotek, sammanträda omedelbart med nya människor , träffa vänner eller bara för att flirta. Och i spelet finns det avgudad av alla kvinnor skönhetssalonger. Om resurserna tillåter, säkert gå till frisören och makeup artist, eller garvning bås. Experiment för att hälsa och låt din grooming lånar elegans och självförtroende! Förresten, kan även en tatuering göras om du har en önskan att visas. För detta ändamål, förutsatt tatuering studio. Allt detta är frestande, är det inte? Inte hyllan och börja Lady & nbsp; Popular & nbsp; spelar nu! Ha kul med alla hjärta på sin fritid tillsammans med ett spännande spel!

 

Spelar också