Crystal Eternity

Alternativa namn: Kristall Vechnosti

Crystal evighet på nätet & ndash; Detta gratis MMORPG gratis webbläsarspel, där händelseutvecklingen i en värld där det fanns en stor artefakt & ndash; Crystal Eternity skänkt av de gamla gudarna. Men med århundraden av civilisation, som lever i den här världen, föll i nedgång på grund av maktbegär, girighet och avund, och sedan gudarna dela kristallen i flera fragment och utspridda över hela världen & hellip;
& nbsp; & hellip; du måste ta reda på var dessa fragment, och hur man kan sätta ihop dem till en sammanhängande helhet. Men innan du passerar Crystal evighet online-registrering, kommer du att spela på huvudsidan kommer att uppmanas att prova demo striden, för att förstå det, kommer du är intresserad eller inte.

Nåväl, efter en test demo strid, om du har fast besluten att vi förtjänar vad du testa sin kapacitet i online-spelet Crystal evighet, ange registrerings e-postfältet och ett lösenord. Vid denna tidpunkt Crystal evigheten kommer att vara över.
Dessutom kommer du att bli ombedd att välja en av två stater: Norra alliansen eller väldet av de södra öarna, som en gång förenade och vänliga människor kallar sig var - Empire of Light.

Efter valet av staten, hämtar du din karaktär klass: det kan vara en Rekrytera eller nybörjare.
Crystal evighet onlinespel erbjuder dig hjälten i en rad yrken: Herbalist, Alchemist, Prospector, Juvelerare, Inking, fiskare, Läkare och bödel. Men tänk på att manipulera och bödel utesluter varandra (det vill säga om du har valt yrket läkare, Bödeln, kunde han inte få, och vice versa). Genom handel, kan din karaktär öka sin nivå av skicklighet.

För att spela spelet online Crystal evighet, i striderna med fienden, din karaktär kommer att få den härlighet som är att nå det önskade numret kommer automatiskt att bytas ut mot titeln. Dessa titlar ge din karaktär möjligheten att köpa i speciella armé butiker unika objekt (utrustning).

I spelet Crystal evighet på nätet, har din karaktär förmåga att förbättra prestanda i sina tillhörigheter. Denna funktion kallas - Skärpning. Jag föreslår en närmare titt på möjligheterna för denna funktion: Så, och laquo; vässa & raquo; Du kan klä upp någon utrustning, ett undantag - stridsområdet och bekämpa ryggsäckar. Slipning ökar till ett visst värde på ett av kännetecknen av objektet: uthållighet, styrka, smidighet, intelligens, vilja, visdom eller moral. Det belopp med vilket ökar svar beror på ämnet, som användes för skärpning. Vilka specifika egenskaper vässade, slumpmässigt utvalda från de tillgängliga egenskaper saker.

De typer av objekt som kan hjälpa dig att göra & laquo; & raquo;: skärpning blad salva impregnering av energi, energi kristall filigran förstärker stärka runa symbol för energi och Universal förstärkare.

spela spel online Crystal evighet, kan du pumpa din karaktär genom att delta i & nbsp; triviala uppdrag och deltar i jakten på monster / djur. Som en bonus kommer din hjälte att få erfarenhet, rykte punkter, liksom pengar och användbara föremål.

I det här spelet har din karaktär en möjlighet att fira ett bröllop med sin valda. Efter vigseln, bröllop vakter din hjälte och hans fästmö kommer att kunna använda bonusvigselringar.

Spela Crystal Eternity & nbsp; Det kan förenas i klaner och delta i massiva strider med monster i särskilda fall, liksom i globala PvP-strider.
Om du gör allt detta intressant och du är redo för en fantastisk äventyr, uppmanas att registrera sig i spelet Crystal evighet.
Crystal evighet spel kommer att bli intressant för alla!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar