Kingdom

Alternativa namn: Kingdom

utforska den utmärkta online-spel som locka dig inte i en timme, en skapelse av studion Skazka & ndash; Game Kingdom. Utmärkt krävande att datorresurser av schema och samtidigt tillräckligt bra och färgstarka i de första minuterna av spelet skapar en annan åsikt om & nbsp; spelet. & Nbsp; Kingdom spelet inte kräver superdatorer & ndash; den genomsnittliga bilen är nog för kontorsarbete (Intel Celeron 900, 128 MB RAM, ljudkort och naturligtvis Internet-anslutning). UK Online-registrering är enkel och tar mindre än 5 minuter. & Nbsp; För att registrera tecknet är inte nödvändigt att välja dess funktioner:

-Rasa (alverna och Män)

-floor

-Special (krigare, skytt, paladin, en thug, en magiker, präst), är något lägre för- och nackdelar med varje specialisering

-Vneshnost (ansikte, frisyr, hårfärg)

Du måste också ange den organisatoriska registreringsuppgifter & nbsp;

- Namnet på ett tecken (från 3 till 16 tecken), är det möjligt att generera ett slumpmässigt namn

- postadressen & nbsp;

- lösenordet och lösenord bekräftelse & ndash; är det önskvärt att använda små och stora latinska bokstäver och siffror.

Konungariket onlinespel fångar de första minuterna, i synnerhet sin tomt, som bygger på kampen om tronen och inbördes krig mellan de två nationer ett stort land. Konflikten uppstod när, efter döden av konungen råd Nobles och antikens Circle började kämpa för en plats på tronen, och sedan fanns år av meningslösa krig, bara undergrävt ekonomin och andan i kungariket. Du måste försöka få ordning på lösa alla pussel i denna fantasivärld. Kanske är det ditt deltagande kommer att ge en tillräcklig övervikt av en av parterna. Du kanske kan ändra något att bara få slut på konflikten, i alla fall vara ganska komplicerat och intressant uppgift.

I spelet finns 6 spelbara klasser, som var och en har sina fördelar och sårbarheter. 4 av dem kämpar & ndash; krigare, skytt, en paladin och en ligist. Vig händer och thugs & nbsp; är avsedda att vinna magiker och munkar, har Paladin förutsättningar att bli en krigare och som en munk. Stark attack magiker och pilar orsaka skada på soldater och sårbara ligister. spela spel online kungariket utan att veta något om system artefakter och skyddskläder & ndash; Det är som att gå ut på slagfältet utan vapen. Högkvalitativa hjälmar, tunikor paneler rädda dig från dödliga slag, hängsmycken, ringar och charms ger dig skydd mot magi och förbättra några av parametrarna, och tack vare ditt vapen, kan du vinna hundratals motståndare. Stridssystemet är väl genomtänkt i riket, och alla slagsmål och massiva strider sker i realtid. Det finns arenor där man kan mäta sig 1-1 eller fängelsehålor som är fyllda med tusentals monster, håller även regelbundna turneringar, & nbsp; där du kan bli en mästare av kungariket, men det är nödvändigt att gå igenom en omfattande utbildning och plocka outfit som motsvarar din klass och nivå. Spelet låter kungariket att utveckla fred utföra olika uppgifter, som du kommer att kunna utveckla, döda monster eller slåss med andra spelare. I den förlorade mark som bebos av de mest kraftfulla monster, mord som ger den maximala mängden erfarenhet, pengar och resurser, men ensam att lägga sig i dessa glömda landet är inte värt det, eftersom i stället för kistor fulla av skatter du kan gå tillbaka med ingenting och med förlora allt som var. & Nbsp; För att stiga in i grottan förlorade mark & ​​nbsp; du måste samla en grupp av 5 personer. Vid slutet av varje plats Förlorade Lands förbereda dig en obehaglig överraskning i form av en stark raid boss dödande som gör det möjligt att få den bästa rustning och vapen. Men det skulle ta en elit kläder du kan utföra en rad uppgifter och laquo; Heroes Chronicles & raquo; i själva verket sådan rustning som krävs för att vinna Royal Tournament. Earth Kingdom är uppdelat i många små områden:

- Jord Tile

- Den förlorade mark

-Zimny ​​gränsvärde

- berg Horrasa

- Röd brunn

- Folkstron

- Muddy träsk

En del av dem hör mestadels älvor, några människor regeringstid, & nbsp; utvecklas på fiendens territorium var föremål är inte lätt, men egentligen. Vi hoppas att ditt deltagande i spelet kommer att bidra till att skapa fred i landet av en fantasi rike.

& nbsp;
 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar