Infinuum

Alternativa namn: Infinuum

Infinuum nätet - är en webbläsare fantasy spel med utmärkt grafik, olika tecken, ett original system för strider och en enorm spelvärld & nbsp; från olika platser.

Spelet är baserat på konfrontationen mellan de två stormakterna: tekniskt avancerade Kraftlanda vars invånare är beroende av kraften i dina vapen och rustningar försvar och magi Elliari med en kraftfull skola bekämpa trollformler, som anhängare föredrar att använda i strid och blixt flammande bollar. Välj vad du närmare - vapen eller magi?

I Infinuum kan du spela via webbläsaren, men på en låg hastighet internet-anslutning för hela spelet, är det önskvärt att installera en klient. Samtidigt, online-spel & nbsp; Infinuum har följande systemkrav: Celeron 1 GHz, 512 MB RAM, 100 MB hårddiskutrymme, Adobe Flash Player 10.

för att börja spela spelet & nbsp; Infinuum nätet kräver registrering i spelet Infinuum. Registrera dig & nbsp; Infinuum ger resurspostlådan Mail. ru. Annars klickar Infinuum registrering i dialogrutan anger dina personuppgifter, brevlåda och lösenord.

Gå in i spelet, kommer du att passera en kort utbildning för att lära sig principerna för krigföring, köpa saker i butiken, flytta mellan olika platser.

Varje nation representeras av fyra karaktärsklasser, skiljer sig i deras egenskaper. Bronemaster har kraftlandtsev och Barbarians på elliari - bra försvar, men de har genomsnittlig intelligens i närstrid. Mördare och Assassin - har fördelen av snabb attack, men det är mycket sårbar. Ranger och Mage är endast för varierade. Gunsmith och Druid kan ersätta alla fighter, eftersom de har lika kapabel att alla andra klasser. Om du vill ändra fördelningsegenskaperna hos karaktären kan inte de är beroende av klassen av den nuvarande nivån, och effekten av rustning.

Det är inte vettigt genast rusa in i striden, är det önskvärt att få en nybörjare olika kompetenser. Till exempel lär användbar yrke - vapensmed, apotekare eller alkemist. Professionell utveckling ytterligare kommer att stärka din karaktär. För att få yrket kommer att behöva utföra en särskild uppgift. Och i allmänhet, för att göra din karaktär kan utvecklas och nå nya nivåer, du måste utföra olika uppdrag: döda monster, delta i tävlingen, skydda husvagnar. Allt detta händer i den största delen av spelvärlden. Om du vill flytta mellan olika platser finns särskilda portaler. I alla en mängd färgglada platser, träffas en sabeltandade yeti berg troll eller en drake. Förresten, är jakten på draken mycket lönsamt, men farlig sak.

med nått nivå 3, kommer du att kunna välja vägen för karaktärsutveckling, gå med i kult Klirikanov dyrka godhet och använda helande magi eller kult Malefic tillämpar förbannelser och svart magi. Och i själva verket, i båda fallen får du en hel del nya funktioner och förmågor. Efter nivå 5, kan du få ett rykte Hunter troll som ger dig en speciell fördel i spelet.

Infinuum online-spel med en ganska intressant system slagsmål. Battles kan genomföras som en en-mot-en, och med deltagande av flera aktörer. Alla striderna äger rum i ett speciellt område, och kräver att du utföra vissa åtgärder. Combat är tur-baserade och har inga särskilda taktik behövs konto styrkan och islagsriktningen. Om fienden är beväpnad med endast närstrid, är det vettigt att komma i läge, men om du kan skjuta från distans, är det bäst att gå framåt och attack.

Så, spela & nbsp; Infinuum rekommenderas för dem som lockas till uppdragen onlinespel Infinuum ger dem i stort antal och mångfald.

Dessutom spelar spelet online Infinuum - är att delta i tävlingar, skapa klaner, eller bara prata.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar