Empire Online

Alternativa namn: Empire Online

Empire Online från byn till makten. & nbsp;

Begreppet strategi är ett omfattande system av åtgärder för att uppnå det globala målet att använda tillgängliga resurser. Browser Game Empire i strategin är tillgänglig för miljontals spelare online. Kännetecknande för detta projekt är att alla åtgärder sker i realtid, och användare i projektet finns det mer än 30 miljoner.

Starta uppspelnings Imperia Online, är användaren inte komplicerade registreringsformulär som består av endast tre områden - namn, lösenord och e-postadresser. Efter denna procedur, så fort en spelare överförs i tid till medeltiden, får en bit mark med några hus. Utbildning slutar tillräckligt snabbt och användaren har inget annat val än att tänka och hur man bygger en framgångsrik strategi som skulle förvandla den lilla byn i en stor och mäktig imperium stor. Resurser för att bygga ett mäktigt imperium i projektet bara fyra namn & ndash; guld, sten, trä och järn. Med hjälp av sinnet, och de resurser som finns, kommer spelaren att gå långt.

utveckla och dominera. & nbsp;

sätt att utveckla sin eget imperium i spelet är annorlunda, spelarna själva bestämma dess framgång scenario, men om du inte utvecklas samtidigt alla riktningar, kommer förspänningen i en eller annan riktning säkert att påverka livskvaliteten för medborgarna. Uppgifter i ett projekt utfört på ett sådant sätt att det behåller en medelväg.

Game Empire Online ger dig möjlighet att utveckla bara fyra verksamhetsområden:

  • Militär Policy & ndash; skapa en kraftfull armé möjligt i byggandet av särskilda byggnader, utveckling av den vetenskapliga grunden för studier av nya typer av vapen. En stark armé tillåter spelaren att utvidga territoriet, som förbinder provinsen till huvudstaden i staten och att bilda kolonier,
  • Tillväxt & ndash; uppnås genom utvinning av resurser och tillgång till anläggningar. Ju fler människor i en virtuell land, desto större blir arbetskraften och större kapacitet att samla in skatter. En annan typ av inkomster är handeln. Du kan handla med andra spelare.
  • diplomati och allierade & ndash; grannar och vänner på spelet behöver inte bara att bygga handelsförbindelser och vägar och för militära allianser. Delta i en befintlig allians eller skapa din spelare, och även bidra till den allmänna statskassan, men får från vänner teknologi, militärt stöd eller helt enkelt kan låna pengar.
  • Cultural Development & ndash; du behöver för att bygga en vacker stad med kulturella sevärdheter, betyder det en stark ekonomi. Spelaren är inte nödvändigtvis med militära medel kan utöka sitt territorium, får de andra projektdeltagare vill ansluta sig till en stark imperium utan strid.

Great People Empire Online har en annan funktion i det där dynastin härskare, som kan tjäna sina egna erfarenheter. Varje kejsare har sina egna förmågor och styrkor inom något område. Det är anmärkningsvärt att dessa tecken lever i verkligheten, de är födda, växa upp, åldras och dö. Varje stor mänsklig talang till någonting, till exempel, kan det öka antalet trupper.

I utkastet till Empire Online kan du spela på obestämd tid, kör spelet i långsam takt, men användaren inte tröttnar på långa väntetider, så länge som en uppgift, kan du säkert göra annat. Spelare i projektet kan kommunicera med varandra, diskutera gemensamma strategier, planer och metoder för utveckling.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt grafik och ljud. Utmärkt spåras bild och harmonisk ljuddesign kommer att glädja även de mest krävande spelarna.

 

Spelar också