Hundar

Alternativa namn: Hundar

Hounds & ndash; multiplayer datorspel i tredje person, i genren av thriller. Spel Hounds, som skapats av koreanska studio, särskilt för fans av hårda strider med utomjordiska varelser. Som inte ger ett normalt liv. Här är du en av den militanta gruppen, som är den första att komma till hjälp av vanliga medborgare.

Låt oss inte slösa tid och omedelbart gå vidare till scenen, bekant för varje match, skapa ditt konto med spelet. Registrerings Hounds spel, som med alla dataspel, inte kommer att bli svårt, och kommer inte att ge problem. Alla standard:

  • Skriv e-post
  • tänka och skriva ner ditt lösenord.

och du befinner dig i en värld av mörker och terror. För att börja spela spelet Hounds, måste du skapa din karaktär. I grund och botten har du en standarduppsättning av uniformer och utrustningen. Men här är ett plus, hela spelet processen, kan du ändra sitt utseende och vapen, ner till små detaljer. Spelet & nbsp; Hounds Gratis låter dig göra sådana funktioner.

Du har ett stort urval av vapen och utrustning i allmänhet. Din karaktär kan slåss och ensam och i ett team som kommer att göra det lättare gameplay, men inte mycket.

När spelet Hounds nätet din vän i spelet kan vara din vän i den verkliga världen.

Tillverkarna har tänkt för de ivrigaste fans av slåss monster flera spellägen:

  • singelmod,
  • Cooperative,
  • skal strider;
  • för online skyttar,
  • Förstörelsen av bossarna.

Single läge & ndash; Din spektakulär strid med främmande varelser ensam. Fortfarande ganska komplicerad process.

Cooperative & ndash; kämpa skuldra vid skuldra med vänner. Men det blir större och motståndarna inte avsevärt underlättar gruppen slaget.

Storskaliga strider & ndash; Krig pågår mitt i centrum av staden, där allt kryllar med monster, och det finns många av dina allierade.

för online skyttar & ndash; Det är brukligt för spelare regimer att bekämpa utlänningar.

Förstörelsen av cheferna & ndash; separat behandling på toppen, inte är tillgängliga för alla. Kampen med de stora och mäktiga ledare av främmande varelser.

Med alla de stora plus för denna leksak, det är en nackdel. Eftersom spelet är en tredje person, då kan du se hela processen från axeln. Vad är din karaktär du nästan täcker hela skärmen, är det mycket svårt att navigera & nbsp; om vad som händer i spelet. Men detta får användas.

Huvudprincipen i spelet & ndash; alltid med massor av vapen.

Det sägs att grafiken i spelet Hounds, är slående i sin realism och hög kvalitet. Eternal dysterhet, osäkerhet runt hörnet & ndash; Vi måste alltid vara på sin vakt. & Nbsp; För att inte fly arbeta & ndash; de är överallt, och ber din död. & Nbsp; Lång tid fans har inte sett leksaker i genren skräck så verklig. Musik också gör sitt arbete och låta en rysning på huden. Spelet vinner mer och mer villiga att spela något & nbsp; detta slag.

Du kan börja spela spelet Hounds. Du behöver bara registrera sig och du är en krigare i denna mörka värld av skräck. Ha en trevlig gameplay. Lycka för att överleva!

 

Spelar också