Heroes Of The Sword

Alternativa namn: Heroes Of The Sword

Heroes Sword Online & ndash; gratis webbaserat multiplayer-spel med strider i realtid. Dina motståndare kommer att vara levande spelare. I rollen som en krigare tar dig till staden av flygande öar, där det kommer att visa sig i all sin glans. Flytta på spelkort, kommer du att vara på väg att förstöra fiender som med så mycket lust att längta din död. Förutom spelet fylld med en mängd olika uppgifter. Uppdrag ger möjlighet att tjäna pengar för att köpa vapen och ramar. I detta RPG du kommer att segra nivå efter nivå, studera var och en av dem, och med tiden blir starkare. & Nbsp; Spel Heroes of Might ger möjlighet att bli en hjälte, så missa inte denna unika chans är!

Intressant, försöker spela Heroes Sword kan vara som gäst. Det vill säga, utan att skapa ett konto. Men i detta fall, dina prestationer kommer inte att sparas. Om du vill fortsätta börjat affärsbehov Heroes Sword registrering, vilket måste sägas, helt enkelt och snabbt. Du måste fylla i några områden i en särskild blankett: spelarnamn, e-post, lösenord, upprepa lösenord, födelsedatum. Men först måste du välja det tecken du vill styra. Tänk på att det faktum att registreringen av godkännande av villkoren. Så det är bra att reser bekanta & nbsp; regler. När det gäller systemkraven kan inte oroa dig, eftersom projektet inte nyckfull i denna fråga och för spelet behöver du mest vanliga genomsnittliga datorkonfiguration. Hem för att ansluta till World Wide Web. Internet verkligen göra underverk, och du sitter hemma, kommer att kunna uppleva atmosfären i spännande Rubilovo, gå igenom alla dån känslor, som kan uppleva en riktig krigare.

Heroes Sword & nbsp; Du kommer att spela med vapen. Men till skillnad från liknande webbläsarspel, kula typer är frånvarande. För att hjälpa spelare ges endast kallt stål. Nämligen, svärd, yxa, hammare, klubba, shuriken. I början får du möjlighet att genomgå utbildning för att förstå hur man hanterar vapen. Finns även vapen att använda trollformler och artefakter. Och allt detta är att välja och skräddarsy du kan göra! Efter att ha besökt en smed, köper du ett kraftfullt vapen, och om du lyckats få in i tornet av magi även här får du olika magiska artefakter och trollformler (vind, vatten, eld, blixtar och döda).

Under spelet pumpas hjälte och utvecklas. Profilen är fördelningen av prestation poäng för kompetens kämpe. Parametrar som agility, försvar, hälsa, magi, styrka och framgång tenderar att förbättras.

Ja Heroes Sword spel & ndash; en värld sjuder äventyr värld där faran lurar från alla håll. Varför är bara skärmytslingar mellan en bestämda motståndare i arenan. Det gör en mängd olika gameplay, och närvaron av flera lägen: ensam, vägg i vägg, eller fånga flaggan. Du kan testa dig själv i vart och ett av dem! Men förutom minnesvärda strider, Heroes Sword nätet kan skryta med att ha en speciell chatt, genom vilken människor befinner sig som trevliga kamrater, som och uppriktiga vänner. Var och en har rätt att skriva meddelanden i en chatt, att uttrycka sin åsikt om något ämne.

& nbsp;

Kära fans av spänning, kommer du att hitta många intressanta saker. Hem & ndash; tryggt gå till målet, följ vägen från nybörjare till erfarna krigare och få en hel del trevliga känslor. Det återstår bara att önska er lycka till och trevlig upplevelse!

 

Spelar också