Gunz 2

Alternativa namn: Gunz 2

Spelet Gunz 2 & ndash; är en fortsättning på ett intressant dataspel. Det är den andra delen av den berömda koreanska spännande spel Gunz.

& nbsp;

Gunz 2 är en beroendeframkallande online-browser spel, vilket är en kraftfull fysikmotor för en spel-stil shooter som inte finns i något annat spel av denna stil.

& nbsp;

När Gunz Online 2 anses vara webbläsarspel, behöver du mest av allt att rikta deras uppmärksamhet på tillgång till Internet. För det här spelet fungerat bra, kontrollera anslutnings paket som du köpt när du ansluter till Internet. För det här spelet, måste hastigheten på Internet följa med 100 Mbps.

& nbsp;

Om i frågan du har problem, rikta sedan uppmärksamheten på kraften i datorn. Parametrar får inte vara mindre än vad som beskrivs här:

1. Minne (RAM): 1 GB. & Nbsp;

2. Processor: Intel Dual Core (2. 0 GB)

3. Grafikkort: GeForce 6600 & nbsp;

4. Hårddisk (Vinchestr): minst 3 GB.

& nbsp;

I Gunz 2 registreringen inte utgör några skillnader från möjligheten att registrera sig på en annan plats. Du för registrering i spelet Gunz 2 måste skriva in denna information i en särskild blankett:

1. Ditt användarnamn.

2. Lösenordet krävs för att skydda ditt konto.

3. Din e-postlåda.

& nbsp;

Dessa är de viktigaste punkterna som ställs på webbplatserna. För närvarande finns det ingen möjlighet att registrera, men du kan försöka konto via den populära sociala nätverk & ndash; Twitter och Facebook.

& nbsp;

Spela Gunz 2 du kommer att få veta följande information om spelet:

- Klass spelläge som kommer att ge en mängd olika färdigheter och produktivitet med flera klasser av vapen, så att du kan skapa och förstärka karaktären av hans stil, att skapa sig det ursprungliga spelet.

- du kan uppleva glädje av det faktum att din karaktär kan genomföra ännu mer komplicerad akrobatiska hopp och hoppa till där du bara vill.

- Det här spelet har en lätt nivåreglering.

- i möjligaste mån olika tricks i Gunz 2 är mycket högre än i versioner som har varit förut.

- Det här spelet används extrema funktioner.

- omfattande antal vapen & ndash; Två hundra typer.

& nbsp;

I Gunz 2 du spelar, slåss de onda företag som står under tillsyn av underordnade som har förmågor som inte är tillgängliga för vanliga människor. Dessa varelser inte bra och de pritamanno fåfänga.

& nbsp;

Du behöver inte oroa dig för om du precis börjat spela i stil & ndash; shooter. Det här spelet är så enkelt som inte kräver någon förklaring.

& nbsp;

Hittills spelet har ännu inte tagits i drift. Releasedatum planeras till slutet av 2013. Dessutom är det inte känt om spelet Gunz 2 är skriven på ryska. & Nbsp;

& nbsp;

Gunz 2 Online & ndash; är ett roligt spel som många människor har väntat i sju år. Och denna förväntan måste uppfylla förväntningarna. Snart kommer du att uppleva glädjen. Vi hoppas att du har tålamod att vänta på att spelet Gunz 2 & nbsp; och att detta spel är säker på att vinna uppmärksamhet varje avancerade spelare och nyfikna spelare. & Nbsp;

& nbsp;

& nbsp;
 

Spelar också