Grimlands

Alternativa namn: Grimlands

& nbsp;

Grimlands nätet & ndash; fantasy spelklienten, vilket är ett första-person shooter, vilket händelseutvecklingen i världen postapokapsticheskom. I berättelsen, har spelet täckte katastrofen mänskligheten som en förödande jordbävning. De som har tur eller inte turen (ännu okända! ) Överleva, tvingas att anpassa sig till nya förutsättningar existens, skiljer sig radikalt från de tidigare. Alla de vanliga människorna där är ett minne blott. Nu deras tankar begränsas till hur man inte ska förlora i kampen för tillvaron, och få de resurser som krävs. Dessutom är alla kompliceras av det faktum att i den nya värld som kryllar av olika mutanter, varelser och galna kriminella gäng. Gäspa och i själva verket en gång! Kära spelare, beväpnade till tänderna, få en tillförlitlig transport & ndash; och mycket mer! Du kommer att kunna visa alla vad de är kapabla!

För att spela spelet kan du Grimlands efter nedladdning och installation av klienten. Men det föregår Grimlands registrering. Så här skapar du ett konto på den officiella webbplatsen för spelet, måste du fylla i särskild blankett, lämna följande information: användarnamn, e-postadress, lösenord. Kontrollera också i spelet Grimlands kräver en prenumeration på nyhetsbrevet och godkännande av vår användaravtalet. En annan viktig punkt som inte bör ignoreras i deras strävan att snabbt kasta sig in i äventyr & ndash; Det är nödvändiga systemkraven för spelet. Datorn måste uppfylla följande kriterier:

- operativsystemet Windows XP / Vista / 7,

- en processor Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz

- video GeForce8600 GT 256MB / ATI (AMD) Radeon X1950 256MB,

- 1 GB RAM;

- det lediga utrymmet på hårddisken 6 GB.

Så, att komma in i det okända världen i framtiden, måste du veta vad måste göra. För det första bör det sägas att du är fri att välja ett yrke. Game Grimlands erbjuder sådan yrkesgrupp som en tjuv, en vapensmed, en slaktare, en ingenjör. Vilken linje kommer att utvecklas, det beror på dig och dina preferenser. För det andra måste du förstå att vapen och fordon bör förbättras och modifieras för att göra de objekt som finns i din ägo var verkligen effektiva. Transporter är uppdelad i två huvudtyper: Humvee och sensor. Och här är hur att stoppa dem & ndash; ta hand om varje enskild spelare. När det gäller vapen som finns, valet verkligen bred. Du kommer att spela Grimlands, och med hjälp av gevär och kulsprutepistoler och gevär och revolvrar och machetes typ Nozhov, machetes, knogjärn, basebollträn. För det tredje, bör du inte glömma det faktum att de förvärvade kunskaper behöver ständig påfyllning. Om du slutar att använda oavsett skicklighetsnivå faller avsevärt, och omvänt, kommer de färdigheter som använder oftast, ständigt utvecklas. Och för det fjärde & ndash; Detta är naturligtvis en ständig del i strider med andra aktörer, sammandrabbningar med de avskyvärda mutanter, slåss med farliga enheter norovyaschie kommit undan oerhört förvärvats. System PvP nöjd med sorten. Strider äger rum i absolut alla platser. Och om du verkar lite spänning & ndash; ner i de mörka fängelsehålor. Men observera att det har oh hur svåra tider!

För en bekväm välfärd kräver en viss material. Utan resurser bättre sitta och inte gunga båten någonstans. Ta hand om tillgången till alla nödvändiga är inte så svårt som det verkar vid första anblicken. Efter cirka en massor av saker, bland annat kommer att kunna leta efter glas, metaller, elektronikskrot, plast, bioavfall.

Grimlands du kan spela en roll i klanen. Det finns vissa aspekter som kräver ett samordnat lagarbete. Detta till exempel byggande eller skydd av viktiga objekt. Och det är inte den enda fördelen av att skapa allianser. Men i själva verket är det lättare att hålla fast vid en sådan hård värld, för att producera de resurser som krävs för att förstöra horder av mutanter.

Om du försöker att kort lista fördelar Grimlands nätet, är det dynamiken av händelser, utmärkt crafting systemet, ett utstuderat system för kompetens, vapen och fordon modifiering. Gå snabbt till en virtuell gemenskap, och dig själv att uppskatta bolagets produktfördelar Drago Entertainment. Var inte rädd för besvikelse till dig värdig projekt! Njut av din hälsa!

 

Spelar också