Granado Espada: Call of Destiny

Alternativa namn: Granado Espada, Scions of Fate

Idag kommer resa in i en värld full av äventyr och eskapader sedan Granado Espada: Call of Destiny online spel i samma anda som romantiken sextonhundratalet. Spännande kamp i det här spelet förvandlas till en blodig maskerad. Anta att du är skyddad från topp till tå järnrustning, men också på mode i dessa tider inte kan hänga med. Heroes spel fylla den lummiga dekorerade kostymer i dessa tider som linne eller påkostade klänningar. I berättelsen spelaren skickas för att undersöka en nyupptäckt imaginär kontinent (i sin frånvaro kan gissa att detta är den nya världen). Tillsammans med iögonfallande grafik, kommer din hörsel smeka klassisk instrumentalmusik, som bara bidrar till den totala nedsänkning i en värld av spännande äventyr.

För spelet Granado Espada: Call of Destiny behöver spelklienten, som kan laddas ner på huvudsidan Granado Espada. Systemkrav är följande:

Operativsystem: Windows XP, Windows 2000, Windows Vista

Minst: Pentium III 1 GHz, RAM 512 MB, VGA GeForce2 MX400 64MB, DirectX 9. 0C

Optimal: Pentium 4 2 GHz, RAM 1GB, VGA GeForce FX 4Ti / Radeon9000, DirectX 9. 0C.

Till obehindrat dopp i en värld av äventyr måste du först en stabil anslutning till Internet, något bekvämt för din webbläsare och checka in spelet & nbsp; Granado Espada: Call of Destiny, som inte kommer att bli svårt att passera. Se & laquo; Registrera dig & raquo; Du måste ange ditt nya speldata

1. måste du ange inloggnings - tror önskat namn för tecknet för vem du spelar.

2. nytt spel lösenord.

& nbsp;

Klicka sedan på & laquo; Log & raquo; och få ut budskapet om den framgångsrika anslutningen till servern i spelet. & Nbsp;

Du kan behöva vänta en tid om servern är överbelastad, eftersom världen Granado Espada har redan tusentals fans. Så spelet Granado Espada: Call of Destiny & nbsp; på nätet kräver lite tid att ladda. Att registrera & nbsp; Granado Espada: Call of Destiny och alla andra nedladdningar av spelet är snabbare, rekommenderar vi att stänga av alla program på din dator, i synnerhet ladda ner andra filer från Internet (torrent klienter och nedladdningar). & Nbsp; Även på spelservern en vecka profylax. Det är möjligt att bestämma aktiviteten hos statusindikatorn på servern, som ligger på huvudsidan & ndash; i det övre högra hörnet.

När anslutningen till spelservern Granado Espada nätet gjort, kommer du att bli ombedd att skriva in namnet på din virtuella familj. Detta namn kommer att vara aktivt för alla tecken som finns på den plats för ditt konto. Ändra namn kräver att du tar bort alla gamla tecken, så tänk noga innan du väljer.

När registreringen är klar du går ombord på ett äventyr som öppnar för dig online-spel & nbsp; Granado Espada: Call of Destiny. Först tilldelar spelet till barackerna. De är grunden för dina karaktärer. Du deltar i skapandet av sina hjältar världen Granado Espada och bildar & nbsp; en stridsgrupp av tre tecken. För att skapa en ny karaktär i spelet Granado Espada: Call of Destiny nätet alltid trycka på & laquo; Skapa en karaktär & raquo;.

För att spela spelet & nbsp; Granado Espada: Call of Destiny på nätet och bygga ert parti, kommer du vara ur teckenklasser som:

1. Krigare: begåvad med stor fysisk styrka. Starkt i närstrid och genom rustning kan överleva under en lång tid. Därför är det nödvändigt att använda den här klassen för att täcka resten av gruppen, som attackerar på avstånd. & Nbsp;

2. Musketeer: specialiserat sig på skjutvapen ytterligare skador, som kan ändras. & Nbsp;

3. Scout: extra avskildhet som syftar till att läka, stärka allierade använder potions och försvaga fienden fällor.

4. Mag: fokuserade på den massiva skador som orsakats av trollformler på avstånd under sken av allierade. Kanske tillbringa en spell & laquo; levitation & raquo; och bli osårbar för närstrid. & Nbsp;

5. Elementa: mångsidig trollkarl som styrning av elementen kan tillämpa massiv skada, samt att rikta avdelningarna på de allierade trupperna. Lack & ndash; mycket svagt försvar.

& nbsp;

Som ni kan se, har varje klass sina egna egenskaper, styrkor och svagheter. Online spel Granado Espada & nbsp; ger dig att välja en karaktär namn och kön. Till en början kan du bara skapa en karaktär, men efter att ha gått genom enkla träningsuppdrag du skapa några fler. Ju längre du spelar spelet online & nbsp; Granado Espada: Call of Destiny, desto fler nya karaktärer med unika färdigheter, vapen och ursprungliga utseende, kan du skapa dina baracker.

När du har skapat ditt första tecknet inkluderar honom i truppen. Nu passar att spela i & nbsp; Granado Espada: Call of Destiny. Om du vill visa ammunition din karaktär Press & laquo; Visa utrustning & raquo;. För varje klass i spelet dess faktiska form av ammunition. För grundläggande musketörerna vapnet, en krigare & ndash; svärd och rustningar. Ta utrustningen kan vara i slagsmål med monster eller köpas för pengar.

Det bästa sättet att tjäna pengar i spelet är efter stora strider sälja tredubbla dina oönskade artefakter på marknaden. Så försök att spendera mer noggrant sopa skatter efter kampen och bära mer. Låt de flesta av dessa poster har kommit väl till pass, men de kan vara lönsamt att sälja. & Nbsp;

I staden hittar du olika återförsäljare som har sina egna smala specialisering

1. Merchant skjutvapen & ndash; Det är till försäljning pistoler, gevär, kulor och ammunition för musketörerna.

2. Arms Dealer & ndash; säljer vapen till soldater svärd, rustningar, hjälmar och så vidare.

3. Merchant magiska verktyg & ndash; Det har produkter för magiker och Elementalists: magiska rör, amuletter, sfärer, och så vidare.

4. Merchant tools & ndash; säljer potions för att fylla på hälsa och mana. Säljer också snäckor och andra föremål som används tecken.

5. Smith & nbsp; - vapen och rustningar under striderna slits ut, så de behöver en reparation.

& nbsp;

I Granado Espada: Call of Destiny spela roliga och inte tråkig. Du kommer att delta i de spännande äventyr som du har skapat som en del av familjen - i storleksordningen tre. Den viktigaste uppgiften när du skapar en familj är att säkerställa dess universalitet. Det vill säga, varje medlem i din familj ska vara ett komplement till avskiljandet av sina anhöriga. & Nbsp; Hantera en sådan lossnar är mycket enkel. Du styr bara en spelkaraktär, och har möjlighet att byta till den andra, och de andra medlemmarna i truppen följer dig.

äventyr och äventyr i en anda av romantik, som ger & nbsp; spelet Granado Espada: Call of Destiny, väntar på dig.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar