Gothic 3

Alternativa namn: Gothic 3

Game Gothic 3 är ett datorspel där handlingen utvecklas efter händelserna i den andra delen av den gotiska. Åtgärder i spelet utvecklades på fastlandet Midland. Här måste du välja den part för vilken du spelar, från ditt val kommer att bero på resultatet av händelser.

Ladda ner Gothic 3 kan du på spelets officiella hemsida eller på någon annan webbplats som ger denna tillgång. Även dataspel Gothic 3 kan du ladda ner den via torrent, den populära filen loader.

Gothic 3 spel erbjuder dig tre alternativ för passningar:

1) För Innocent - i det här fallet, du tar på sidan av rebellerna. Deras läger är belägna över hela kontinenten, och de är i krig med orcherna. De tog deras land och deras mål att lämna tillbaka dem.

2) För Beliara - i det här fallet du tar sidan av Assassins. Det är väldigt rika människor. De anses vara mycket bra krigare besitter olika typer av vapen på deras territorium är den bästa arenan för strid.

3) För Adanosa - väljer Adonasa, du tar sidan av orcher. I spelet Gothic 3 Orcs är ett krigiska folk, som vill ta tag i hela landet. De försöker att fånga den stad efter stad.

Även i spelet Gothic 3: Forsaken Gods har andra fraktioner (mindre):

1) Nordmartsy - är bosatta landa Nordmar. De anses utmärkta krigare och smeder. Deras magiska gruva fångade orcher och de gör allt för att få henne tillbaka. På den här webbplatsen Din karaktär kan få användbar kunskap, till exempel hur man smida vapen.

2) Wanderers - ett folk som bor i skogarna Myrtana. De älskar naturen och hatar orcher, som på vägen alla förstörda. Deras ledare är druider som bara känner till språket i naturen. Endast druider kan lära din karaktär magi.

3) Nomads - ett folk som bor i öknen. De attackerar de husvagnar, gruvor och slavar har gått mördare.

Innan spelet kommer du att öppna eller stänga de olika uppdrag, kommer att visas i rösten av lösningar av vissa åtgärder. Och även du kommer att bero på vilka tecken du är vänner och vilka är fiender.

I spelet Gothic 3 vapen tillverkade nordmartsy. De antingen karaktär kan lära sig denna färdighet.

I datorspelet Gothic 3: Forsaken Gods territorium är indelat i tre områden:

1) Nordmar - denna snöiga regionen med ett hårt klimat.

2) Varant - det är ett hett område, fast öken.

3) Myrtana - detta är den vackraste regionen inbäddat i lummig grönska, skogar. Det är fullt av vackra vattenfall och floder.

I den tredje delen av spelet hittar Gothic nytt stridssystem. Alla händelser beror bara på dig. Även du kommer att möta på vägen hundra nya karaktärer och se vad en enorm spelvärld.

Du måste utföra ett stort antal komplexa och enkla uppdrag. Observera också att beroende på ditt val av slutar.

Fördjupa dig i den fantastiska världen av Gothic 3, som kommer att introducera dig till nya karaktärer, djur, monster och skicka dig på en spännande resa.

Upptäck den här världen!

 

Spelar också