Galaxy Online 2

Alternativa namn: Galaxy Online 2

Galaxy Online & ndash; fascinerande historia om framtiden, både på global rymd kriget bröt ut mellan galaxerna. Har du en fantastisk möjlighet att börja spela Galaxy Online & Iota; & Iota; och att bidra till detta utrymme saga. Bli en storslagen karaktär kamp inom avancerad klient strategi och beröm verkligt mäktiga herre. Välj mellan 5000 olika typer av fartyg och organisera sin egen väg på planeten. Du har skapat ett imperium kan träda i branta slagsmål och erövra nya ytor. & Nbsp;

så att du kan spela spelet Galaxy Online & Iota; & Iota, måste datorn uppfylla vissa kriterier:

& bull; operativsystemet Windows 98SE, ME, 2000, XP

& bull; en Pentium 3 800 MHz

& bull; video GeForce 32MB

& bull; Video RAM GeForce 32MB hårddisk och 1 GB

& bull; Internet DSL / kabel

, kontrollera att allt är i sin ordning, kan du säkert gå till ett möte av äventyr. Gör det kommer att kontrollera i spelet Galaxy Online & Iota; & Iota;. Game Hämta att fylla i nedanstående fält i registreringsformuläret:

1. användarnamn

2. lösenord

3. e-post

4. Buzz kod

och tryck sedan på & laquo; Nästa & raquo;, naturligtvis, om du är över 13 år gammal. Galaxy Online & Iota; & Iota; Registrering ger dig rätt att komma in i spelet när som helst. Du kan göra det, och genom Facebook, & nbsp; Google eller e-post.

hade blivit ensam ägare av planeten, ta sina positioner $ 50 erbjuds Galaxy Online 2 noviser och lån i den första etappen av byggandet. Konstruera all nödvändig byggnad att känna sig hemma här. Med utgångspunkt i sina innehav, under tiden kan du vara säker på att du ger en passande bakläxa aggressiva sinnade motståndare. Var på alerten, kosmiska vidder furrowing piratskepp, som alltid är redo att slå till den svaga plats. Glöm inte att kolla in rapporter om strider. Straffa dem som försökte skada dig. Organisera ett svar attack. Om du inte gillar möjligheten till total förintelse, göra allt för att förhindra problem. Bara beror på dig själv, kommer du att blomstra ditt imperium eller förvandlas till kosmiskt stoft drivande.

Det går inte Galaxy Online & Iota; & Iota; spela utan resursförbrukningen. Lär dig att använda boka ditt generösa planet. Regelbunden & nbsp; göra plats i lagring (fylls automatiskt), att de inte är trångt. Var inte lat för att kontrollera platsen för sina vänner, eftersom det kan du plocka upp en hel del av värde. Men du behöver guld, du kan få det genom att beskatta sina medborgare. Låt varje dag fylla din kassa.

är inte ett parti av hans vänner. Kom ihåg att det finns kritiska ögonblick, utan hjälp av koden kan helt enkelt inte göra. Så var inte lat för att göra sina kolleger mindre tjänster, såsom hjälp med att reparera rymdstationen eller deltagande i deras konstruktion.

Det finns ingen tvekan om att kärnan i spelet är i fientligheter. Men spelet Galaxy Online & Iota; & Iota; förberett för dig en mängd olika aktiviteter. Många uppgifter under olika namn väntar:

& bull; Need For Speed ​​

& bull; Space gröda

& bull; inte klickar på näbben

& bull; Helping Hand

& bull; Warehousing

& bull; Unforgettable kupong

& bull; donationer

Om du är den verkställande spelare som besöker henne varje dag planeten framför dig öppnar möjlighet att vända lyckohjulet. Detta kan göras dagligen efter 01:00.

Galaxy 2 Spelet har ett stort antal registrerade användare. Spelet har cirka 7 miljoner spelare, bland vilka du hittar både trogna följeslagare och värdiga motståndare. Gå med i virtuella samhället just nu, ta din rättmätiga plats i raden av rymd krigare. Tror att du inte behöver bli besviken! Ha en bra flygning!

 

Spelar också