Världs gladiatorer

Alternativa namn: World gladiatorsna

Historisk multiplayer online role-playing game World of gladiatorer kommer att ge dig en möjlighet för dig att känna, vad man ska vara på scenen i en dödlig kamp på spel är inte bara rykte och liv, och hur man gör vanliga gladiator lyckas i det här utmanande och ofta orättvisa verkligheten . Det huvudsakliga målet för spelaren - befordrad till status av en soldat av Empire. I spelvärlden av gladiatorer nätet fin balans upprätthålls i schemat - en bra kombination av delar av 2D och 3D-animation, bra när det gäller användbarhet färger tillgängliga gränssnitt och intressanta bilder. Kort sagt, när det gäller till & laquo; & raquo;, omslags utvecklare försökt sitt bästa. Men i en värld av gladiatorer & nbsp; och spela beror på & laquo; fyllning & raquo; väl. Det är i nivå med & ndash; Fast story, original gameplay mekanik och stridssystem, möjligheten att utveckla en karaktär på många sätt och allt detta med humor och tematiska (historiska) tangenten.

När det gäller kraven i spelet systemet i termer av den önskade konfigurationen, som till exempel på den officiella hemsidan som de anges. Det anges bara som spelar spelet värld av gladiatorer & nbsp; på nätet är att föredra i webbläsaren Google Chrome, och på datorn, måste du ha Adobe Flash Player installerad sedan version 9.

Gå i spelet World of gladiatorer & ndash; & Nbsp; en annan ursprungliga chip utvecklare. Skapa ett konto blir en slags dialog mellan dig och krönikör Oliem. Enligt rekommendationerna från den äldre du ange ett användarnamn för din karaktär och ange dess kön, sedan ditt lösenord, e-postlåda, Skype och ICQ. Och slutligen, accepterar du spelregler och i din World of gladiatorer online-registrering är nästan klar. Efter det Oliy skicka sin gäst till smeden, smeden till ledaren för den soliga sidan av guden Helios, men eftersom du kommer att tas till härskare över underjorden av de döda till Hades. Var och en av dem kommer att hälsa dig och skänka någon form av ammunition & ndash; usel hjälm, skydda de fattiga och eländiga svärd & ndash; detta är vad du först kommer att spela World of gladiatorer. Ammunition kallas smutsiga inget emot (men inte utan den), men i ett slags hierarki som beställs för vapen och utrustning. Grå elände vapen & ndash; Det är för nybörjare till mer erfarna spelare utformade lila vapen, smidda av Hefaistos, och andra high-end vapen - röda & ndash; så det har en stor förvärvar legioner av den romerska armén. & Nbsp;

Så, efter denna utdragna processen för kommunikation, urval och invigning i spelet nyanser, som är & laquo; registrering World gladiatorer & raquo;, du äntligen befinner dig i hjärtat av Rom, och innan du har ett val på vilken sida att stå upp & ndash; gå med i armén av Shining Guds Helios, eller välj den mörka sidan. De och andra har sina egna fördelar, så soldaterna of Darkness är starka i attacken, och soldater bär ljus rustning och vapen av mycket tålig metall himlen, de har en häst och en bra prestanda hastighet.

Förutom den arsenal av hierarkin, spelvärlden gladiatorer online-erbjudanden och gladiatorspel företagens stege & ndash; & Nbsp; fem status för karaktärsutveckling: en gladiator, gladiator erkänt fria invånarna i Rom, politiker och stor krigare av väldet. Varje status ges för vissa insatser, men som ni vet, den mest värdiga.

Men för att spela spelet online världen gladiatorer möjligt utan att tillgripa militära eller politiska strider. Delta i uppdrag som kommer att ge dig pengar och erfarenhet, utforska världen och ndash; för dig att skapa ett brett utbud av platser och alla typer av båtar. Gör vänner och skapa klaner, göra fiender och passar alla sina segrar och framgångar i en personlig dagbok. & Nbsp;

I korthet, en värld av gladiatorer & nbsp; online-spel där det finns massor av möjligheter för förverkligandet av tecknet. Samtidigt alla spel händelser inträffar mot bakgrund av historiska landskap i den färgstarka atmosfären i det antika Rom. Delta i den här spännande spel och sätta mäktiga Rom & laquo; på knä och raquo;.

& nbsp;
 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar