Fort Honor

Alternativa namn: Fort Honor För Honor

spel för Honor och dess ursprung.

När en förhandsvisning av en ny dator spel, starta argument, vilken genre det är, med viss motor ut som arbetar på det, som publicerar, och andra relaterade attribut. Men minst det är känt, som det var tänkt av författaren, och hur mycket tid som gått före inträdet av hennes stroke.

spel för Honor kläcktes i huvudet på Jason Vandenberg mer än 10 år. Impulsen tjänade som konstkurser i västra slaget som spelats in med Jason, och sedan började fundera på ett sätt att överföra controller delar av svärd stroke. När idén bildades, erbjöd han den till olika förlag, men under en lång tid ingen ville bråka med om impopulära genre, med hänvisning till frånvaron av målgruppen. Men det var inte den enda anledningen – teknik för att göra åtgärden för realistiskt fanns inte tiden. Och så hände det att Jason Vandenberg kunde"föda"För Honor Bara 12 år efter hennes idéer.

förebrå barnet skulle fortfarande visade sig vara inte bara lönsamt, men också förvånansvärt underhållande. Leksaken är inte någons fortsättning, men en helt separat produkt med en unik historia.

På E3 2015 tillkännagivandet av spelprojekt med en enda användare / fleranvändarläge i genren av hacka och dräpa, och förbereder sig för att släppa sin förläggare Ubisoft våren 2016 För Honor kommer att vara möjligt att ladda ner de mest relevanta plattformar:

 • PlayStation 4.
 • Windows
 • Xbox One

 

 

Gde på baksidan av medeltiden.

tung rustning, är svärd, kraftfull, aktern ansikten soldater som har konvergerade på slagfältet – För Honor, realistiska fightingspel i tredje person. Det är dags att göra en ödesdiger val av vem du kommer att bli i denna medeltida historia:

 • The legion – obesegrad rytsarem
 • The Warborn – våldsam vikingom
 • The Vald – lugn samuraem

Vas väntar på slagfältet badade i ett hav av blod, och att engagera sig i en strategi för att utveckla taktik, i kombination med de allierade mot fienden och anfalla dem från när och fjärran gränser. Processen är så realistiskt att du kommer att känna som kraften av påverkan varierar beroende på vikten av vapnet.

nedladdning Honor, måste du vänta en hel del, och du kan gå på ett enda uppdrag eller dela med vänner passerar.

Trump För Honor på datorn till andra spelprodukter – emotionalitet. Vi kan säga att detta är ett spel för tuffa män som känner en speciell närstrid efter uppkomsten av rasande adrenalin i venerna, passion och annan kemisk reaktion.

Som i livet, inte de tecken som inte följer reglerna för"en på en", och kan attackera flera personer på en och ofta gör. Föreställ dig att du kör in i folkmassan, ropade stridsropet, och sedan håller svärdet att strejka. Det borde verkligen vara den mest vägande viftade armarna och inte vänta tills systemet gör automatiskt det åt dig. Eftersom din motståndare är också en riktig spelare som vinner slaget den första att fånga den andra av misstag och orsaka dödliga sår.

 

 

Spelet innehåller.

spel för Honor har orsakat en massa oväsen, och kan inte vänta för spelare att ta en plats på skärmen genom att gå till den militära kampanjen, lämnar sina fruar för att hålla hjärtat, tills de återvänder skärmen eller sköld. Och för att vinna alla strider, tänka och agera snabbt, med hjälp av de tillgängliga spelmöjligheter.

 • Plocka av de tre fraktionerna av krigare riddare, samuraj eller viking
 • Sistema Art of Battle hjälp hantera mechom
 • Obdumyvayte militär strategiyu
 • Razvivayte talenter geroev
 • Srazhaytes i enspelarkampanjen, eller skuldra vid skuldra med druzyami
 

Spelar också