Farmtastic

Alternativa namn: Farmtastic

& nbsp; ,

Spelet Farmtastic & ndash; är en intressant browser-baserade spel, som bygger på principen om simulatorn.

Farmtastic nätet & ndash; Det är en av de många spel om gården, där du måste ta itu inte bara jordbruket, men även andra aktiviteter.

I Farmtastic registrering är inte svårt fas, varefter du kommer att börja spela Farmtastic. För att registrera dig måste du göra följande:

en. Hitta spel webbplats Farmtastic.

2. Till vänster på huvudsidan ser du en anmälningsblankett. Av de två underformulär, välj & laquo; Register och raquo;.

3. Skriv ditt användarnamn.

4. Fyll i din e-postadress.

4

. Skriv ditt lösenord för spelet. Försök att göra ditt lösenord den mest tillförlitliga.

6. Viktigt! Vid registreringen godkänner du alla regler i spelet.

7. Press & laquo; Register & raquo; ..

& nbsp;

Spela Farmtastic dig genom webbläsaren. Därför innan han undertecknar du bör vara väl ta upp frågan om Internet:, är att kontrollera hastigheten på Internet är det önskvärt att var 100 megabit per sekund.

I Farmtastic du spelar när man står inför en rad olika händelser i spelet. Som en bonde som du behöver för att ta hand om jorden och hans hus, djur, och utföra olika uppgifter efter varandra.

I simuleringen, är du fri Farmtastic köpa olika produkter. Först kommer du att ha en liten tomt, som du behöver för att ta hand om. Du kommer att behöva mjölka korna, gräva i smutsen, att skörda - det är en del av vardagen. Det arbete som du gör varje dag.

Som professionell jordbrukare måste du aktivera din gård till en imponerande liten gård. Med hjälp av en stor mängd ansträngning, & nbsp; kommer du snart få ett uppsving och slutföra alla nödvändiga arbetet på gården. Dessutom måste du hålla koll på sina djur och fåglar på gården. I ditt arbetsschema, naturligtvis, det är också mjölka korna, eftersom kunderna inte bara är intresserad av nyplockade grönsaker och färsk mjölk från glada kor. På en gård i Farmtastic det finns otaliga problem. Du kan så vete, och sedan mala den till mjöl och sälja.

På gården Farmtastic presenterade färgglad grafik. Du måste bevisa sina färdigheter i att arbeta med djur och uppmärksamma det faktum att alla dina växter trivs - allt i samma stil som den tecknade. Först efter att ha gjort ett stort antal jobb som du kan få en god skörd. Du lär dig många uppgifter som väntar dig på din gård Farmtastic. Du kommer att behöva engagera sig i investeringar på gården.

Farmtastic på nätet kan vara engagerade i verksamheten för att utveckla och förbättra deras territorium.

En hel del tid kommer att krävas för att betala plantera grönsaker och frukt, liksom skörden.

Du kommer att kunna köpa en mängd olika byggnader och att producera varor till salu.

Farmtastic nätet, naturligtvis, liksom hur alla vuxna och barn lika. Registrera dig i spelet och gjorde sin lilla plantage.

​​& nbsp;

Förvandla din lilla ägodelar i en stor välmående gård. Förvåning all sin erfarenhet och prestationer i spelet.

 

Spelar också