FantasyRama

Alternativa namn: Fantasy Frame

FantasyRama - fantastiska browser strategispel. Skapad främst för flickor. Eftersom den inte har någon våld och hadkornogo tomt med ett hav av blod. FantasyRama spel fullt av fantastiska karaktärer. De väntar, då kommer det att finnas en efter som deras värld frodas, kommer de att visas igen glädjen, och kommer aldrig att vara ledsen.

Innan spelet bör titta på systemkraven FantasyRama nätet:

• genomsnittliga PC-inställningar;

• anslutning till Internet.

I detta skede kan du gå till dig i speldesign. FantasyRama Registreringen är enkelt, bara kontrollera riktigheten i denna information:

1. besök den officiella webbplatsen för spelet FantasyRama;

2. ange ditt inloggnings bestående av minst fyra bokstäver eller siffror,

3. tänka på och skriva ner ditt lösenord, vilket gjorde 4-45 bokstäver eller siffror,

4. upprepa tidigare angivet lösenord, och glöm inte det, eftersom han måste fortfarande logga in på spelet,

5. ange en giltig e-postadress;

6. välja dag, månad och år för din födelse,

7. Om du godkänner villkoren sekretessvillkor - fästing,

8. Om du accepterar att ta emot intressanta nyheter-tick,

9. trycker på "spela gratis nu."

Du befinner dig i en sagovärld. Situationen här är: ett mirakel i det här landet är den mäktiga Livets Träd, och med honom i trubbel. Det är sorgligt, det är inte tillräckligt med kärlek och uppmärksamhet. Och ändå människor upphör att drömma, fantisera. Och med din hjälp, kommer han att komma till liv. Du behöver bara vara drömmande, snäll, vänlig och alltid spela spelet.

Innan du öppnar ett original gård fantastiska, mest osynliga färger.

Din uppgift är att utveckla din gård full av blommor, och höja älvor feer. Det finns en standardprocess - konstant vattning, gödsling, korsning, skörd, och naturligtvis olika penningpolitiska syften.

I spelet möter du Nala älvor, som kommer att introducera dig till sin gård.

Spela FantasyRama en njutning sak att följa processen för att öka era församlingar. Och till slut det stora trädet ständigt i blom, spricker reserver av rikedom på antalet dina hårda lunar kristaller, och den magiska upphör aldrig att bo i denna mystiska värld, alla dess invånare.

I FantasyRama spela en mycket underhållande och inte ses som tiden går. Men du kommer att uppleva bara positiva känslor som kommer från tomtar, älvor och alla underbara varelser på denna planet.

På skärmen framför dig kommer att presenteras med alla nödvändiga funktioner, i vilket fall det finns ledtrådar överallt. Det här spelet behöver inte en så seriös inställning, som andra spel, här kan du koppla av och njuta av atmosfären.

FantasyRama nätet lockar sin trevliga och grafik av hög kvalitet, levande karaktärer och omgivningen trevlig, melodisk melodi i bakgrunden. Allt detta bidrar till att koppla av, tillbringa en avslappningsövning. Viktigt inte förolämpa lokala varelser.

Flickor inte vinna tid, starta spelet. Lycka till!

 

Spelar också