Fallout 2

Alternativa namn: Fallout 2

Fallout 2 - dator rollspel. Game Fallout 2 är en kult, ett spel där utvecklarna har lyckats förkroppsligar de bästa egenskaperna hos föreningen för ett framgångsrikt spel som fans skulle känna igen henne. Framför dig är verkligen en bra leksak. Amerikanska delen av vår planet, är det nöjd med sin produktion redan 1998. Men den enorma ryska staten inom en inte avlägsen 2008. Den berörde ämnet, i själva verket, som inte kan vara intressant. Åtgärder äger rum 80 år efter händelserna i spelet Fallout.

Kan starta och ladda ner Fallout 2, besök den officiella webbplatsen för spelet. Men här anser vi det nödvändigt att meddela att för bättre självförtroende i spelet, måste du slutar läsa denna översyn och även visa video - recensioner.

Du har huvud Fallout 2 tecken - Elect. Och du valde att återvända till världen på jakt efter förkrigstidens konst GECK. Ta på världen där du befinner dig. När allt är det världens efterkärnvapenkrig, världen har förvandlats till en sammanhängande öken. Detta är långt under 2241. Din stad är inte en som förenar överlevande.

Elect skall utföra Fallout 2 Quests - uppgifter som kommer att uppstå för honom, eller vem - det kommer att ge dem till honom.

Sortiment Fallout 2 har en stor vapen. Med en reserv på några alternativ för destruktion. Och tro inte att det är så enkelt. Du kommer att kämpa inte bara mot människor, utan mot muterade kopior som är oklart för människor toli toli till djur Wanamingos, ghouls, råttor, Super Mutants, klorna på döden, geckoödlor jätte myror Radscorpions brahminer, köttätande växter och bönsyrsor .

Fighting'll äger mot automatiserade datormotståndare utan hjälp av vänner, eftersom spelet är endast tillgänglig som en enda.

Även du har fler sådana tecken:

• Sulik;

• Vic;

• Cass;

• Marcus;

• Myron;

• Skynet;

• Janet Lynette,

• Tandy,

• Harold;

• Frank Horrigan;

• Goris;

• Lenny.

Sulik - har ett samband med andarna, ansluter den utvalde. Företrädaren för vildarna.

Vic - handel i Klamant.

Cassie - äger en bar utanför Vault.

Marcus - sheriffen Brocken Hills. Företrädaren för Super Mutants.

Myron - inte en kämpe, och en medicinskt geni.

Skynet - vakta militärbas. Baserat på den mänskliga hjärnan, artificiell intilekt.

Janet Lynette - den viktigaste staden i fristad.

Tandy - NKR president.

Harold - en representant för ghouls.

Frank Horrigan - chefs motståndare, super mutant.

Goris - Death Claw - albino forskare.

Lenny - gul - Doktorn.

Game Fallout 2 är inte någon svårighet i passagen är inte det viktigaste, var försiktig. Det tar lång tid. men om du är bekant med de knep, kommer det att gå fort.

Grafiken förbättrats, men fortfarande inte så stor uppmärksamhet på hur den första delen. Men att känna skönheten i att utveckla evenemang som du kan. Speciellt när kompletteras med en utmärkt soundtrack.

Game Fallout 2 nedladdning Du har alltid tid. Huvud våga dö för deras överlevande kamrater i skyddsrummet. Allt är i dina händer. Bra spel!

 

Spelar också