Estsilon

Alternativa namn: Escilon

Estsilon nätet & ndash; en unik browser-baserade spel, tillgängliga publik användare gratis. Detta är den ursprungliga MMORPG (historical genre) spel. Projektet är kvalitativt annorlunda än de nuvarande onlinespel, som skaparna har arbetat för att undanröja olika typer av nackdelar. Kära spelare i Estsilone inte bara locka en intressant legend, men viktiga funktioner kommer att överraska och glädja dig. Att få in i en värld av grottmänniskor, får du möjlighet att växa och flytta in i nya världar, vilket respektive öppna stora, attraktiva framtidsutsikter. Så du följa från det förflutna till framtiden, känsla för dig läckerheter och svårigheter i livet i olika tidsepoker.

Systemkrav är minimala. På din dator måste ha Windows (XP, Vista eller Windows 7). Även i spelet kommer att kräva ett ljudkort, tangentbord och mus. Om du har en Internet-anslutning, kan du checka in och börja spela spelet online Estsilon.

Estsilon Online-registrering kommer att göra dig en invånare i stenåldern. Inget behov av att ladda upp klientprogram. Registrera Estsilon & ndash; enkel och snabb process. Du behöver bara registrera en ny karaktär, skriver följande information:

1) Det är nödvändigt att ange inloggnings & ndash; Kom upp med en ursprungliga namnet för tecknet

2) Ange kön (man eller kvinna)

3) Skriv e-post & ndash; men dess verkliga!

4) Ange lösenordet & ndash; Försök att komma med mer tillförlitliga

5) Ange födelsedatum

När du har fyllt i registreringsformuläret, vänsterklicka Logga Estsilon onlinespel blir tillgängliga för dig. Veta sanningen och förstå sanningen om generösa hänsynslös. Vad skulle vara mer lämpligt för din natur? Online spel Estsilon hjälp lista ut det.

För att förstå hur man spelar Estsilon att börja gå igenom en utbildning på bål. Efter avklarad denna strävan, tjänar du hets ökning egenskaper, plus några användbara saker. När du är klar i mekanismen av spelet kommer du att kunna besöka alla tillgängliga platser. Estsilon onlinespel innehåller både ovan jord och underjordiska platser.

Aerial & ndash; Det är fastlandet, öar och hav, och underjordiska & ndash; labyrint. Alla platser kommer att möta en mängd olika djur, varav periodvis faller ut resurser som bör väljas. Eftersom allt i spelet måste du skapa ditt eget, släppte de resurser som är användbara för att skapa salvor, kläder och vapentillverkning. Men en närmare titt på det senare.

Tja, vi hittade ut där åtgärden i spelet. Huvud livsmiljö vildar är en grotta by. Här är följande platser:

- Fire & nbsp;

- ledaren ridbar Cave & nbsp;

- Cave Spirits & nbsp;

- Cave Masters & nbsp;

- Slagfält

- & nbsp; hut Antistesa

- Shopping altare

- Tempel Opifeksa & nbsp;

- isgrotta.

Förutom dessa platser, har du tillgång till fiskebyn där du kan köpa en båt och passerar jobbet jakten. & Nbsp;

För att spela Estsilon väljer du hur skulle du vilja se din karaktär. I online-spelet Estsilon nuvarande krigare och magiker. De har egenskaper och förmågor.

Den viktigaste parametern för Warrior & ndash; kroppsbyggnad. Du måste också ta hand om att höja ilskan och skicklighet.

Mages betoning på rationalitet. Dessutom kommer det att behöva se till att med ökande nivåer kan sättas på de önskade magiska saker.

Som redan nämnts, kommer du att skapa de nödvändiga saker för dig själv. Estsilon & ndash; en ständig kamp för överlevnad, och naturligtvis kommer du inte överleva i den här världen med tomma händer. En hel del resurser, men efter att ha fångat något, kommer att behöva föra tankarna, innan det blir en bra sak. I detta online spel gav följande medel: en mängd olika växter, svampar, rötter, stenar, grenar, liksom de som hoppat av djuren. Du kan använda dem först efter identifieringen av Cave of Spirits. Efter identifiering är möjlig, till exempel att göra salva (om du vet receptet) för att utbyta resurs för något mer till höger eller bara äta den och förbättra dessa egenskaper. & Nbsp;

Spelet har också valuta & ndash; Skaldjur. Men du kan tjäna pengar med hjälp av handels alla samma resurser eller & nbsp; behärska yrket. Om du gillar fredlig arbete, bli en shaman eller trollkarl. I detta fall kommer dina tjänster att bra betalt.

Emellertid har skaparna tagit hand om stridssystem. Delta i gruppstrider med andra spelare och med djur, liksom bara i dueller. Arms du tjänar stenar, knivar, yxor, klubbor, påkar. I en strid skulle du inte komma, alltid sträva efter seger! Visst stiga till berömmelse och få erfarenhet, så nödvändigt att fortsätta ytterligare ett sätt. & Nbsp;

I allmänhet består onlinespel att göra quest uppdrag. Det hela börjar med den första questen på bål fått från Virtus. & Nbsp; Följande uppgifter blir att ta den gamla mannen Antistesa. Ju längre du spelar, desto fler uppdrag. Med varje nivå, blir de mer intressant och varierad.

När det gäller nivåer spelar spelet online Estsilon kan passera från en tid till en annan. Och varje nivå har sina egna fördelar och egenskaper. Exempelvis spåmännen av nivån bestämmer antalet mana per enhet av rimlighet. Warriors till nivå 5 kan orsaka på slagfältet instruktörer och mästare & nbsp; stötar eller undanflykter. Ett inslag i den 4: e nivån anses vara en möjlighet att förbättra de yrkeskunskaper på det. Gå och utvärdera alla dessa extraordinära nivåer, njuta av atmosfären i den antika världen, en fascinerande resa genom epoker & ndash; Allt detta och mycket mer erbjuder online spel Estsilon. & Nbsp;

Registrera Estsilon spelet tillgängligt för alla. Denna mystiska världen är redo att välkomna dig! Välkommen till den virtuella utrymmen spännande! Låt spelet är garanterat att ge dig ett mycket roligt!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar