Alternativa namn: värvning
Som utvecklarna själva säger, ville de komma ifrån den klassiska versionen av uppdrag och slagsmål, när grupper av deltagare kämpar för sig själva för en viss belöning, som mer liknar en sportstävling än en riktig strategi.

Men författarna ville inte bara, men kunde inte, helt beröva spelarna möjligheten att mäta sig själva. Men att höja den till en ny nivå och blev den viktigaste uppgiften. d.

Först måste du ladda ner spelet Enlisted på PS (andra plattformar finns inte ännu), och först därefter vänjer sig till det virtuella utrymmet. Eftersom tonvikten ligger på realism bestämdes det att helt och hållet ta bort den tredje personens uppfattning, så att deltagarna kan känna alla känslor av en soldat som fångas i en grävning när en jätte tank kryper på honom. Ibland är fienden mycket överlägsen dig, men operationen har inte annullerats. Men det finns ett val att stå upp till den sista soldaten eller till framgångsrikt utförande av uppdraget. Redan vid tidpunkten för tillkännagivandet har Enlisted vunnit sympati för vanliga spelare och proffs.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar