Patrullering

Alternativa namn: Dozory

Klockor på nätet & ndash; är en fri multiplayer-rollspel på den berömda Fallots fantastiska författaren Sergej Lukyanenko.
Online-spel kustbevakning kräver ladda ner och installera på din dator spelare tilläggsprogram & ndash; spelklienten, vilket minimerar fel i att visa grafik.

systemkraven De att vara lycklig för att spela spelet online-klockor är följande:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; på nätet Internet Explorer 7 eller Mozilla Firefox 3.
Om du väljer att följa den snabba banan, måste du ange:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; smeknamn & ndash; önskat tecken namn, under vilka du kommer att känna alla de andra spelarna,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; användarnamn & ndash; namn för att komma till platsen och forumet
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; lösenord
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; elektroniska adress
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; att ange sitt kön.
Register kustbevakning lång väg omedelbart fördjupa dig i den underbara världen av spelet. Du kommer omedelbart att börja delta i äventyr & ndash; slaget vid två motsatta sidor av övriga, störta i de tre skikten i Twilight. När striden är över, kommer du att bli ombedd att ge sitt namn, och då endast erbjöd sig att fylla en liten standard & nbsp; fyll i registreringsformuläret till:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; lösenord
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; brevlådan
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; användarnamn (namnet för kursen på webbplatsen),
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; att välja kön på tecknet.
Klockor online-spel baserat på konfrontationen mellan två motsatta krafter, begåvad med magiska krafter. It Övriga, mörker och ljus, och kontroll över sina kroppar - Watch. Dessutom i spelet finns det en tredje kraft - inkvisitionen, att upprätthålla balansen och att förbli neutrala i eviga kriget Andra. Så börjar spela spelet online Klockor, måste du välja kraften på den sida som du ska slåss.
Spelet börjar i Artek, där du skickas för behandling efter en kollision med andra. Människor i spelet finns, är varje person en nybörjare en kort tid före inledningen. Efter det är upp till dig så snart du gå vägen från nybörjare till andra kraftfulla magiker som åtnjuter respekt för vänner och fiender rädsla.
Game Online Klockor & nbsp; erbjuder din karaktär utvecklas i sådana sätt:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; trollkarl
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Sage (häxa),
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; en vampyr,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Devon,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; incubus (Succubus),
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; en varulv (perevertite).
Så snart din karaktär kommer att få erfarenhet (som erhållits i strid), kommer att öka nivån, och du kommer att öppna stora möjligheter, trollformler och färdigheter.
Spela kustbevakning kommer att bli mycket intressant. Eftersom åtgärderna i spelet är i centrum för modern Moskva. Vackert renderade grafik, alla byggnader och gator i en riktig match. Spelet äger rum på gator och byggnader & ndash; banker, kontor, lägenheter. Dessutom kommer din karaktär måste bära inte bara en pittoresk liv Övrigt, utan också livet för den moderna människan, i & nbsp; Specifikt kommer att arbeta eller använda kollektivtrafik.
Striderna när du är på patrull play kommer att tillfredsställa även de mest krävande spelaren. Du kan slåss antingen ensam eller delta i massiva strider. De mystiska fängelsehålor väntar du kämpar med golems, och du kan slåss med upp till tre! Om du blir en vaktpost, kan du tas i förvar.
I spelet finns det en kraftfull och väl genomtänkt ekonomin, vilket gör att din karaktär att tjäna pengar.
Klockor Online-registrering kommer att öppna innan du värld där verkligheten är tätt sammanflätad med den magiska komponenten.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar