DK Online

Alternativa namn: DK Online

Spelet DK Online & ndash; multiplayer-rollspel är fantastisk. Dess beslutsfattare, det koreanska företaget Aeria Games, kommer att ge dig den fantastiska världen i spelet. Naturligtvis kommer det inte att göra utan strider och erövringar lås. Allt bygger på en saga, vars framläggas till dig på webbplatsen. Gameplay sker i spelet DK Online på nätet.

I början av spelet, för gott gameplay, du lämpligt att kontrollera efterlevnaden av datorn som en enkla krav genomsnittliga system:

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Den genomsnittliga PC-inställningar,

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Internet-anslutning;

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; tangentbord,

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; mus.

Nu ditt konto är inställd, det måste ge i spelet. DK Online-registrering tar inte mycket tid och orsaka problem. Det viktigaste som vi råder dig att kontrollera de uppgifter som:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; , besök den officiella webbplatsen för spelet Dragon Knights Online,

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; gå till & ndash; beta spela gratis,

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; kan välja att registrera sig via det sociala nätverket Facebook,

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; om du väljer att gå vidare med registrering här, klicka på linjen där jag frågar, om du har ett konto,

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Bifoga din giltiga e-post

6. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; för att välja månad, dag och år för din födelse,

7. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; , ange koden i en låda som anges nästa,

8. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; knacka & ndash; spela.

Din förfrågan att spela i betaversionen har skickats. Vänta du inte har lång. & Nbsp;

När det är dags att spela DK Online, måste du välja din karaktär. Strukturen av klass och ras du anger. Vems sida du tar. Skaparna av spelet DK Online, du pekas ut för fyra lopp: Lycan, Elf, Människa, och Felynx. Och dessa fyra klasser:

  • Sorceressen;
  • Warrior;
  • Paladin;
  • Shadowmage.

Sorceress & ndash; sanna revolutionärer som har den magiska gamla drakar. Med agility vållade förödelse på fiender, ger dem ett starkt inflytande av sin magi. Håll fiender i schack.
Warrior & ndash; De spelar en viktig roll i striderna. Stark på frontlinjen, slåss till det bittra slutet. Den starkaste krigaren närstrid.

Paladin & ndash; heliga kämpar nära striden, är väktare Ljuset, tror på gudinnan Dione. Slåss med svärd och sköld. Orsakar stora skador vit magi. Ha en bra rustning.
Shadowmage & ndash; Det har magiska, men detta är inte en drake, och hans särskilda. Det är bättre att kämpa på långa avstånd.

Om du väljer att tävla notera att de inte matchar alla klasser, det vill säga när du väljer ras du kan bestå endast i vissa klasser.

du skapar ditt slott som du kommer att försvara från läskiga monster hela spelet. Om du plötsligt inte bo i striden, går slottet i besittning av en annan fraktion. Och kampen för ditt slott kan återupptas så tidigt som nästa vecka. Monster du dödar är inte mycket. Erfarenhet ger nästan bara sådär, för mordet på ett par dussin mobs.

& nbsp;

spela spelet online DK Online ganska underhållande. Detta spel har lyckats locka högkvalitativ grafik, lätt att använda, och det är ett paradis för älskare av vackra fantasi bilder av älvor och varulvar. Välkommen spelare i olika ålderskategorier.

& nbsp;

Draken Knights Online Spelet väntar på dig !

 

Spelar också