Dishonored

Alternativa namn: Dishonored

Game Dishonored - en unik PC-spel som skapats i genren - action. Spelet släpptes 2012, det året och om några dagar spridda över hela världen! I det här spelet ett nöje att spela, är mycket intressant i detta spel utrymme, otroligt fascinerande och spännande verkar alla spelare story. Dishonored värd all beröm. Pc spel vanärat killar uppfunnit och utvecklat sitt företag - Arkane Studios. Publicerad den här spelföretag - Bethesda Softworks. Men förläggare i Ryssland, var företaget - 1C-SoftKlab.

Spelet syftar till en stor publik. Om du spelar det här spelet en gång, vill ha dig mer och mer, mer och oftare i det här spelet tillbaka. Så vad är det med det här spelet att det samlade miljoner förmögenhet till det företag som uppfann och samlas vid bildskärmar miljarder människor runt om i världen? Vi ska berätta: handlingen är både enkla och komplexa. Den är fylld med intressanta strider och skärmytslingar mellan de olika karaktärer i spelet. Tomten själv i det här spelet kan inte jämföras med något spel, är detta spel oberoende. Inget analogt, ingen lek, som plötsligt kunde märka spelet Dishonored. Alla händelser i spelet byggs dyster, och som kan vara något annat - Miljontals människor i olika städer och orter drabbas av pest. I städerna ingen vanlig kedja av liv, inte människor dö, inte född. Det finns en annan cykel - en del människor blir sjuka med pest, dör och ersätts av nya människor är smittade. I allt detta universella kaos, kanske av misstag och dödade husmor välde öarna. Detta mord ägde rum i centrala huvudstaden i riket. Därför att döda älskarinna Lord livvakt skadades svårt, är det helt enkelt inramade. Huvud karaktär namn - Corvo Atta. Det är denna Herre. Det enda hopp om räddning, ung arvtagerska matte Emily - kidnappad. Spelet börjar med att du vaknar i skor av Corvo. Du kommer att se att du är bakom galler i fängelse där du måste fly. Först verkar att spelet åt kraftigt, men allt förändras efter de första par timmars spel, när du börjar att föreslå.

I Dishonored otroligt roligt att spela. Berättelsen i sig är bara bra tanke, åter anden samtidigt. Varje spelare kommer att känna de fruktansvärda händelser som har drabbat den här spelvärlden. Dishonored spel är unikt genom att det är ganska tråkigt. Det är verkligen ett mycket roligt och mycket försåtliga saker som kommer att vilja gå.

Titta alltid på internet Dishonored video, det kommer att hjälpa dig ännu mer att upptäcka detta unika spel, och sedan kan du ladda ner Dishonored. Gå till spelets officiella hemsida (http://www. vanärat. com /), kan du även då hitta en hel del intressanta saker.

Till sist vill jag säga att detta spel inte kommer att lämna någon oberörd. Vi, naturligtvis, alla väntar på fortsättningen av detta unika nya spelet. Bother lite och du kommer att passera detta sätt i spelet på slutet! Du kan övermanna dig! Kom ihåg en sak som medborgare utan du inte kommer att klara av olycka, som svalde dem! Lycka till i spelet! Börja!

 

Spelar också