COSMICS: Galactic War

Alternativa namn: KosMiks, Galactic War, Cosmics

Game omdöme Cosmics: Galactic Wars

Cosmics: Galactic Wars på nätet - & nbsp; är en fri multiplayer rollspel där du får utrymme.

Online Game & nbsp; Cosmics: Galactic Wars & nbsp; gör följande minimisystemkraven för datorspelaren:

- höghastighetsinternet,

- CPU: Pentium IV-2000

- RAM 512 MB RAM & nbsp;

- Video: 64 MB

- Minst 700 MB ledigt hårddiskutrymme & nbsp;

- Minsta skärmupplösning: 1024x768

- Flash Player 10. 0

- Ingen proxy och brandvägg

- öppen port 5432 till Adresa cosmics. ru

Registrera dig i spelet & nbsp; Cosmics: Galactic Wars & nbsp; består av två steg: & nbsp;

- verifiering av dina e-postmeddelanden,

- tillhandahålla personuppgifter (inloggning & ndash; önskat namn, lösenord, kön).

Cosmics: Galactic Wars onlineregistrering fortsätter att ladda ner klienten och ndash; ett speciellt program som optimerar Internettrafiken minskar fel i spelet displayen. Klienten finns i flera versioner av & ndash; Ljus (liten storlek) och fullständig.

Cosmics: Galactic Wars & nbsp; online spel & nbsp; i början du har överfört till planeten där han bor bland de två raserna: humarty och Aller. Dessa raser är avlägsna ättlingar till människor och tävla om planeten är lämplig för bebyggelse. Din uppgift är att hjälpa din ras för att vinna.

& nbsp; När du spelar spelet & nbsp; Cosmics: Galactic Wars på nätet, då du kommer säkert gillar animerade strider. Under striden, kommer du att välja ett slag mot tillfogar fienden. Vid genomförandet strid påverkar ett tecken:

- skydd

- smidighet,

- intuition,

- makten,

- levnadsstandarden,

- energi.

För att förbättra egenskaperna vid tidpunkten för hur du spelar spelet online & nbsp; Cosmics: Galactic Wars & nbsp; kan bero på ökad karaktär nivå (nivå ökar beroende på det förvärvade erfarenheter under striderna), liksom genom köp diverse ammunition. Dessutom kommer din karaktär att kunna tillämpas före slaget en rad av stimulantia som ökar hans chanser att vinna.

Striderna, om du spelar i & nbsp; Cosmics: Galactic Wars kan förekomma både mellan de riktiga spelarna, och mellan dig och din dator. För att aktivera den senare fordras jakt, & nbsp; på kartan kommer att påverka alla närliggande monster.

Mycket ofta kommer du slåss med företrädare för andra raser på olika områden och ndash; neutral på de territorier i konflikten, som har sina egna spelregler. & Nbsp;

Spelet Cosmics: Galactic Wars på nätet & nbsp; Staden har flera viktiga byggnader som spelfunktioner:

- sjukhus (där du kommer att återuppliva)

- Shop (att köpa en mängd olika saker, tillgång till som varierar beroende på din nivå)

- auktionen går ut (på det du kan sälja överblivna poster),

- banken (för utbyte av pengar)

- Communication Center (där du kan skicka ett meddelande eller skicka en annan spelare),

- fängelse (den innehåller brottslingar spelregler).

För att göra det mer intressant i Cosmics: Galactic Wars & nbsp; att spela spelet, det finns många dator tecken som ger dig en mängd olika uppdrag och ndash; invecklad uppgift, under vilken måste posrazhatsya och krossa huvudet på gåtor. Under genomförandet av varje uppdrag du kommer att förlita sig unika troféer.

Även i spelet din karaktär kan ha någon form av yrke: biolog, en geolog, en jägare, psy-generic, en ingenjör, en biokemist, en mördare, en sjukvårdare. Du kan lära dig ett yrke, som börjar med den tredje karaktär nivå. Yrke kommer att ge dig pengar och möjlighet att sälja saker till sin produktion.

Registrera dig & nbsp; Cosmics: Galactic Wars & nbsp; kommer att fördjupa dig i en värld av rymdstrider mellan de två raserna, och kanske till dig beror på din seger för folket.

& nbsp;

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar