Minimera

Alternativa namn: Minimera

Collapse - spelet som uppfyller alla de bästa traditionerna i militanter som görs av en tredje part. Under spelet gamer kan använda några grundläggande typer av melee. Dessutom ger projektet för att pröva lyckan med ett skott och plasmavapen. Som råd av erfarna spelare som redan har haft att göra med spelet, ganska effektivt är energoudary.

Alla de grundläggande stegen i projektet är i den stora moderna verkliga världen. Spelet berättar om ödet för alternativa mänsklighetens historia. Huvudpersonen som heter Rodan kunde använda den här knappen för att komma till centrum av anomali. Så han kunde endast delvis fullgöra sitt uppdrag på sina egna axlar.

I pjäsen du har att kollapsa, överväger de händelser som inträffar efter anomalin inte splittras tusentals små partiklar, och från det bröt en hel del nya monster. Men Rodan och överlevde. Nu hjälten är mellan monster, kriminella gäng och militären. Hans huvuduppgift - att bli av med detta helvete.

Priotkroem liten slöja av hemlighetsmakeri och säga att kollapsen - ett spel som kommer att visa oss de händelser som inträffar efter den fruktansvärda katastrof som hände 2013. Efter det, de flesta av marken har förändrats, nu ser det mer ut som några mystiska zonen anomalier som fanns tidigare bara i science fiction-berättelser och noveller. Nästan allt liv på jorden dog, folk bli galen, och den verkliga orsaken till olyckan kunde inte hitta en.

Till spelet igång och du kommer att behöva ladda ner Komprimera och installera på din dator. När spelet är installerat kommer du att kunna ansluta sig till projektet. Därifrån kommer du att lära dig att det så kallade säkerhetszon verkar fruktansvärda demoner. Och invånarna i staden, inser att för att klara av denna kraft kan de inte välja att bara cordon staket mark allvarligt - sätta betongplattor, området runt minfält för att organisera och ordna varhelst möjligt vapen automatiskt svar.

Collapse kan ladda ner det för bara en grafik med hög kvalitet. Alla färger överförs på rätt sätt, skapar specifik atmosfärisk stämning. Du måste utföra uppgifter och uppdrag, spela Rodan. Kraftfull karaktär som är begåvad med övernaturliga krafter. Han bor i säkerhetszonen, eftersom det vid den tidpunkt då föräldrarna inte har kunnat evakuera i tid. Efter att ha sett honom, har kommit att förstå att denne man kan återställa rättvisa och för att återställa ordningen.

Mekanik i spelet är enkelt, det kan förstås från skottet till en kollaps av video trailern: huvudpersonen har olika vapen till fienden, beväpnade med knivar, kan du använda ett svärd, och de som skjuter nödvändigt att "återgälda". Dessa regler kommer att hjälpa dig att snabbt nå framgång i spelet. Visst projektet kommer att locka dig att stanna. Tror du mig inte, kolla själv!

 

Spelar också